2777
2789
عنوان

شوهرتون خونه و ماشین بنامتون نزنن ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 72 پست

من یه مقدار ارث پدری داشتم مقداری هم طلا که فروختم. الان خونه خریدیم همسرم نصفشو. بنام من کرد. گفته در آینده هم احتمالا بزنم. دیگه اجبار و تهدید نمیشه باید دلی بزنن.. شماهم ماری به حرف بقیه نداشته باش زندگی مشترک.. فقط به اسم مادر خواهر نزنن بقیه اش مشکلی نیست

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه اینقدر برات مهم ممکن یک  دروغ ریز مصلحتی بگی بنامت زده و ازت سند بخان؟ 

اطراف منم از خواهر بگیر تا زنداداش و .... خونه و ماشین به تامسون هست ولی واقعیت این موضوع تو مسائل دیگه زندگیم گم و بهش فکر نمیکنم مگه اینکه مثل الان بحثش پیش بیاد ولی ناراحت هم نمیشم کلا حسی ندارم 🤦😅 

به طور مبهمی آرزوی زمین لرزه یا صاعقه آسمانی داشتم تا بتوانم در دنیای آرام و روشنی به دنیا بیایم 
اگه همش با پول خودش باشه نه ولی اگه قسمتی مثلا من طلا بدم آره

والا طلای منم میخواد ولی من نمیدم،یه مدت می‌خواستیم خونه بخریم نصف نصف می‌ذاشتیم شوهرم گفت نمیزارم یه دانگشم بنام تو بخوره همش باید بنام من شه،منم طلاهامو ندادم خونه هم نخریدیم الان هم خودشو بدبخت کرد هم منو،ولی رهن خونه که ۵۰۰ میلیون اونم هر دو مون نصف نصف گذاشتیم اما قولنامه بنام ایشونه،کلا تو زندگی قربونش برم همه چیو برا خودش میخواد

وقتی شاغل باشم و حقوقم رو تو خونه خرج کنم ناراحت میشم

البته‌ کاملا درک میکنم چه حسی داری... اینکه تمام اطرافیانتون اینکارو کردن جز همسر شما ناراحت کنندست

چرا از بین برادرا فقط همسر شما از خانوادش می‌ترسه!!!؟؟؟؟ 

من باشم دیگه تو فامیل میمیرم😂این چه اخلاق بدی جدیدا پسرا پیدا کردن منم چند نفره میشناسم همین کارو م ...

ای خواهر

من که دیگه بیخیال شدم

قبول کردم هیچ اهمیتی ندارم برای همسرم

ولی به قول شما این مقایسه پدر ادمو در میاره🥲

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
یبار ماشین بنامم کرد ک اصلا ندیدمش و فوری فروختش اگه بنام زدن اینجوری باشه بود و نبودش فرقی نمیکنه و ...

آخه بیشور نه می‌زاره کار کنم که پول پس انداز کنم بگیرم نه برام طلا میگیره میگه چرا بگیرم پس انداز کنی،عقده ای

چقدر فامیلاتون مثل خانواده پدری منه عمه هام ماشین خریده بودن کم مونده بود سوئیچ رو بکنن تو چشم ما 

ولی بعدش که بابان خواست برا مامام خونه بخره بزنه به نامش شدن شمر گفتن نه تو پول داری پولت رو بده خواهر برادت لازم ندارین شما 😐

لعنت بر هر کی که درخواست دوستی بده  زیاد هم مخالفت نکن باهام حوصله ندارم👻🌱

من کاری به بقیه ندارم برامم مهم نیست کی چی بنامشه حتی از کسیم نمیپرسم چون زن و مرد این حرفارو ندارن ...

نه بابا مال من طلاهامم میخواد مفت ازم بگیره چیزی بنامم نکنه،ما سر اینکه پول نصف نصف میزاشتیم باید خونه نصف نصف بناممون شه خونه نخرید قبول نکرد

نه ناراحت نمیشم

من نه تنها طلاهای بعد ازدواج مو بلکه طلاهای قبل ازدواجمو دادم برای خونه نه خونه به نامم زده نه ماشین

این روزها هم قراره خونه رو بزرگ تر کنیم با اینکه میدونم به نامم نمیکنه اما اگر پول لازم داشته باشه طلا میفروشم

درسته به نامم نمیکنه اما این منم کا دارم استفاده میکنم و ماشین درست به نامم نیست اما دست خودمه و شوهرم تو این ۷ سال ۷ دقیقه پشت فرمون ننشسته 

2810