2777
2789
عنوان

شوهرتون خونه و ماشین بنامتون نزنن ناراحت میشین

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 72 پست

خدا شکر که ماشین خریدبن 

با این افکار زندگی رو به کام  خودت و همسرت تلخ نکن 

واقعا مهم نیس که به نام کی باشه 

مهم اینکه از زندگی لذت ببرین 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی ماشین هاش بنام مامانشه یکی هم بنام من و مجبوریم بزنیم ب نام داداششخونه هم نداریم ولی قول داده هروق ...

آفرین،منم باید یکم از تو یاد بگیرم ولی اون خشتکه منو پاره می‌کنه همیشه خدا میگه ندارم ندارم😂

نه بابا مال من طلاهامم میخواد مفت ازم بگیره چیزی بنامم نکنه،ما سر اینکه پول نصف نصف میزاشتیم باید خو ...

خب پس شوهرت مقصره اینجوری تو دل زن خالی میشه منم گفتم طلاهام میفروشم واسه خونه الان شیش سال ازدواج کردم کل حقوقم آوردم تو زندگی قطعا اگه شوهر منم بگه به اسمت نمیکنم ناراحت میشم 

آفرین،منم باید یکم از تو یاد بگیرم ولی اون خشتکه منو پاره می‌کنه همیشه خدا میگه ندارم ندارم😂

شوهرم بعد خیانتش قول داده ان شاالله ک سرت نیاد ک بخاد اینجوری قول بده

ولی بنظرم این چیزا برات نهم نباشه زندگیت را تحت تاثیر قرار میده

اگه اینقدر برات مهم ممکن یک دروغ ریز مصلحتی بگی بنامت زده و ازت سند بخان؟ اطراف منم از خواهر بگیر ت ...

نه بابا خودش همه جا جار می نه مگه دیوونم بنام زن ناشی بزنم،داداشامم دیوونم🙄

نه هیچی به نام من و حتی دخترمم نیست

برامم مهم نیست بزنه یا نزنه

جاریم ماشیناشون به نامشه خب باشه بازم برام نیست

خوبه ها ک بنامت بزنه ولی وقتی نزنه کاری نمیتونی بکنی ک

منم بهش نگفتم بزن به نامم چیزی وقتی میدونم نمیکنه

بهم بگید براتون حمد بخونم

اما من به استارتر یه توصیه ای دارم.عزیزم اگر همسرتون انقدر مصر هست که هیچی تو زندگی به نام شما نباشه و با این موضوع درگیرید سعی کن طلا یا پس اندازی اگر داری به جز در موارد ضروری خرج نکنی.بذار خودش مشکلاتش رو حل کنه شما خودت رو خیلی جلو ننداز

وقتی شاغل باشم و حقوقم رو تو خونه خرج کنم ناراحت میشمالبته‌ کاملا درک میکنم چه حسی داری... اینکه تما ...

چون ته تغاری و نمیتونه از حرف خونوادش در بیاد🤦اینم شانس منه،البته اونیکیام اینجوری بودن که بعد از گذشت زمان مثل ۱۰ سال اینا درست شدن،همسر منم چون هم از خونواده هم از محل کار خیلی چیزا می‌شنوه و خیلی دهن بینه،شاغل نیستم نمیزارن کار کنم ولی پا به پای همسرم تو خونه خرج میکنم مجردی شاغل بودم پس انداز و طلا زیاد داشتم بابام خیلی کمک می‌کنه بهم،حتی رهن خونه هم نصف نصف دادیم ولی جاریام هیچ کدومشون اینجوری نیستن این ناراحتم میکنه

2810