2777
2789

همسرم چند روزه دنبال ماشینه و مطمئنم که بنام من نمیزنه،از طرفی بهش حق میدم ولی از طرفی حس بدی دارم حس میکنم پیش همه خورد میشم،آخه دو تا برادرشوهرام ماه پیش ماشین گرفتن زدن بنام خانومشون هر موقع هم یکی بهشون میگه ماشین میگن مال ما نیست که مال خانوممونه فقط ما استفاده میکنیم،داداشم خونه خرید سندشو زد بنام زنداداشم،شوهر خواهرم زمین خرید سندشو زد بنام خواهرم،،،سند زدن برام مهم نیس ها اما تو فامیل حس بدی بهم دست میده مطمئنم ماشین گرفتیم همه پشت سرم حرف میزنن که فلانی خانومشون آدم حساب نکرد یا تو جمع متلک نیندازن واقعا ناراحتم،شوهر منم بمیره سند نمیزنه چون مثل سگ از خونوادش میترسه،برادرشوهرام اینجوری نیستن،شما باشین ناراحت میشین؟

ناراحت نمیشم

ولی بدیش اینه که خونرو به نام مامانش زده که واقعا هرکی جای من بود حرص میخورد😂

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ناراحت نمیشمولی بدیش اینه که خونرو به نام مامانش زده که واقعا هرکی جای من بود حرص میخورد😂

من باشم دیگه تو فامیل میمیرم😂این چه اخلاق بدی جدیدا پسرا پیدا کردن منم چند نفره میشناسم همین کارو میکنن

عزیزم سعی کن زندگی خودت رو بخاطر حرف و حدیث بقیه خراب نکنی.اطرافیان ماهم خیلیا خونه به نام خانومشون زدن ولی همسر منم راضی نیست اینکارو بکنه و دلایل خودش رو داره.من تو زندگیم وقتی شاد و خوشحالم و از همسرم راضی هستم چرا باید الکی خودمو ناراحت کنم زندگیتو بکن شاد باش

یبار ماشین بنامم کرد ک اصلا ندیدمش و فوری فروختش اگه بنام زدن اینجوری باشه بود و نبودش فرقی نمیکنه و نمیخوام

و کلا ناراحتم نمیشم چیزی بنامم نکنه انشالله خودم میخرم

من کاری به بقیه ندارم برامم مهم نیست کی چی بنامشه حتی از کسیم نمیپرسم چون زن و مرد این حرفارو ندارن شوهر من ماشین نزد گفت ماشین کاری پیش بیاد و اینا تو باید باشی بخاطر همین به نامت نمیکنم ولی خونه بگیرم سه دونگ بنامت میکنم فعلا که نخریدیم خونه ولی انقد تو این شیش سال پا به پاش بودم که توقع دارم یه دنگم شده بنامم کنه 

2810