2777
2789
ن پول کلاس رانندگی دارم ن حوصله ی آزمون شهریو ن ماشینی زیره دستمه

منم هیچکدوم نداشتم تو ذهنم تمرین میکردم😐😐. الانم ک 2سال گذشته ماشین ندارم

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین ب این صداقتت😂

اصلا چیز عجیبی نیست بخدا😅

من سال اولی که رفتم و آزمون دادم انقدر ناراحت میشدم که جرا رد شدم

عمم مربی آموزشگاه بود و راننده ی به شدت حرفه ای وقتی بهش میگفتم انگار نه انگار

میگفت خب مگه چیه رد شدی که شدی بهتر 

با تجربه تر میشی

ن پول کلاس رانندگی دارم ن حوصله ی آزمون شهریو ن ماشینی زیره دستمه

من دو سال بعد رفتم 

دیگه هزینه نگرفتن اصلا

فقط گفتن بیا آزمون بده یه مبلغی گرفتن شاید به ۲۰۰ هم نرسید

دقیق یادم نیست

منم هیچکدوم نداشتم تو ذهنم تمرین میکردم😐😐. الانم ک 2سال گذشته ماشین ندارم

من آخه ۲ بار پشت سره هم تصادف کردم دومی سرنشین بودم

۲ تا از مهره های کمرم تو 22 سالگی بدجوری خرد شد

یه بیمارستان سره راهی بردنم ک حتی دکتر نداشت مسکن بزنه بردم تا صبح درد کشیدم رو تخت بیمارستان..

واسه همین ترس مونده تو وجودم

اصلا چیز عجیبی نیست بخدا😅من سال اولی که رفتم و آزمون دادم انقدر ناراحت میشدم که جرا رد شدمعمم مربی ...

اره عجیب نیست ولی خیلیا الکی میگن ن ما بار اول قبول شدیم. ینی من دور و اطرافم همه الکی میگفتن اول. تازه یکی از مربیا میگفت اتفاقا اونایی ک بار چندم قبول میشن راننده تر میشن

اگه از من خوشت نمیاد خب ب جهندم😜منم از تو خوشم نمیاد😐✋🏻خاک توسرت بی سلیقت کنم 😐🙄
من تنهایی میرفتم همونجا ک ازمون میگرفت تمرین میکردم افسر ما فقط دور دو فرمونه و پارک دوبل واسش مهم ب ...

اره افسر ماهم همینطور. ولی دوهفته یکبار عوض میشد افسر

من آخه ۲ بار پشت سره هم تصادف کردم دومی سرنشین بودم۲ تا از مهره های کمرم تو 22 سالگی بدجوری خرد شدیه ...

آخی عزیزم خدا سلامتی بده بهت. فدای سرت بذار هروقت تونستی برو واجب نیس

یه سریا دنبال پز دادن به هر دلیلی هستن😅

😂😂فک نکنم کسی مث من خنگ باشه تمام ایل و طایفه میدونستن چ روزی ازمون دارم زنگ میزدن پشتش🤣🤣

بار دوم بار اول که بخدا الکی رد کرد گفت سریع پیاده شید هوا گرمه تموم شید زود تابستون بود 🤧

بار اول معمولا الکی رد میکنن 

منو بار اول گف برا بار اول عالی بودی 

من😍😍🤩🤩🤩

گف ولی یبار دیگه بیا 🥲😩

رسما دپ شدم🤣🤣

چقد فحشش دادم 

دفه دوم قبول شدم😁😁

😂😂فک نکنم کسی مث من خنگ باشه تمام ایل و طایفه میدونستن چ روزی ازمون دارم زنگ میزدن پشتش🤣🤣

😅😅😅

مادرشوهر من در جریان بود که چجوری داستانم

بعد که قبول شدم مهمون بود تو خونمون البته صمیمی بودیم

گفت شیرینی قبولی دخترم

بار اول قبول شده😅

انگار قبلیا یادش رفته بود😂

2810