2777
2789
عنوان

پسرا که میگن نچرال دوست داریم دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه بله ولی نمیشه گقت فقط زیباییه که باعث میشه کسی بیاد سمت ما زیبایی چهره یکی از شایستگی هاست

فقط زیبایی و پول پدره ک‌میرن سمت یکی بعد ک‌اشنا شدن تصمیم میگیرن ۹۹ درصد پسرا همینن

دماغ من بزرگ نبود ولی دلم ی تنوع میخاس رو چهرم رفتم عمل کردم ولی خدایی ی ادم دیگع شدددددم از اونورم ...

ابروهاتونو چیکار کردین ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

خب آدم مثلا فقط بینیش اشکال داره میره هونو عمل طبیعی میکنه میره

ولی یکی احساس میکنه غذاست که هی از هر نوع هدویه توش میریزه

کلا میزنه خودشو شبیه کاریکاتور میکنه

منظورم اینه ایرادو اگه دهری رفع کن بره

دیگه کل صورتو نترکون

هرچی بیشتر دستکاری کنی بیشتر کاریکاتوری میشه

اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...اللَّهُمَّ أَغْنِنِي بِحَلَالِكَ عَنْ حَرَامِكَ، وَ بِفَضْلِكَ عَمَّنْ سِوَاكَ‏.خدایا! مرا به‌وسیلۀ حلالت از حرامت بی‌نیاز کن، و با فضل خودت، از هرچه غیر خودت بی‌نیاز گردان....اینجا ثابت کن😊خدا باهاته💔

[QUOTE=361683557]فقط تو ایران اینجوریه. یه طوری عمل میکنن طرف شبیه خوک میشه الان بیشتر کره ایی ها ع ...

ببخشیدا با ریده شدن تو قیافه اش چه چشمی در بیاد 

با لب های وحشتناک و دماغ دوتا سولاخ  مگه چشمم در میاد 

فرق نچرال و عملی رو می فهمنعملی و پلنگ رو برای دوستی میخوان و تنوعخوشگل اورجینال رو برای یک عمر زندگ ...

نه این شعاره الکیه

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 
نچرررال خوشگل دوست دارن پسرا الاان بیشتر دخترا عمل میکنن

خودم دوست داشتم بینی عمل منم.آقامون میگفت من تو رو همین طور پسندیدم.ولی حس کردم به خاطر خسیسی هست.هم بینی عمل کردم.هم تتو پهن قهوه ای اعتماد به نفسم بالاتر رفت.ولی به هیچ عنوان برات مهم نباشه کی چی دوست داره.به درک پسرا از چی خوششون میاد.بجز اون هیچ کس بی نقص نیست حتی عملی ها.بعضی پسرا  متاسفانه عقلشون به چشمشونه.

ابروهاتونو چیکار کردین ؟

ابروهام خدادی و ارثی پره 

گفتم خوب برداره 

که ب چهرم بیاد 

اونم ی ارایشگری  کارش خیلی خوب بود 

ی مدل خوب برداشت ، 

با این دوتا تغییر کردم

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
خودم دوست داشتم بینی عمل منم.آقامون میگفت من تو رو همین طور پسندیدم.ولی حس کردم به خاطر خسیسی هست.هم ...

فقط پسرا نیستن

اکثر ادما عقلشون تو چشمشونه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
نه این شعاره الکیه

شعار نیست عزیزم

نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم

اگه منظور از مردا این جوجه فوکلی های خز و خیل تو خیابون هستن بله همینی که شما میگی...

ولی اگه منظور از مردا پسرای با شخصیت و تحصیل کرده و شاغل و درست درمونی هست که سر سفره خانواده بزرگ شدن اینا معیاراشون همون دخترای ساده و اورجینال هست نه پلنگ و عملی و تزریقی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

2810