2777
2789
عنوان

پسرا که میگن نچرال دوست داریم دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم دوست دارم عمل کنم نه داداشم راضیه نه سعیدم بنظرشون چهره عملی اصلا قشنگ نیست💆🏻‍♀

بعد اکسای داداشم به احتمال زیاد حتی ژل هم نزدن😐

خیلیا هستن چهره نچرال دوست دارن ولی ترجیحشون نچراله خوشگلع💔😕

ینی رونالدو فقط بخاطر عمل زیبایی با جورجینا ازدواج کرده ؟؟؟ جورجینا قبل اینکا با رونالدو وارد رابطه ...

نه ولی کسی تو صورتش ایراد باشه انتخابات و گزینه های خیلی کمتر میشه این ی واقعیته

من خودم دوست دارم عمل کنم نه داداشم راضیه نه سعیدم بنظرشون چهره عملی اصلا قشنگ نیست💆🏻‍♀بعد رلای دا ...

رلای🫠

مگه چنتا رل دارع😁

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

[QUOTE=361683557]فقط تو ایران اینجوریه. یه طوری عمل میکنن طرف شبیه خوک میشه  الان بیشتر کره ایی ها عملی ان ولی ...[/QUOTE

اونا روی زیبا کردن تمرکز میکنن 

اینجا روی اینکه چشم جاری و خواهر شوهر و فک و فامیل در بیاد، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه ولی کسی تو صورتش ایراد باشه انتخابات و گزینه های خیلی کمتر میشه این ی واقعیته

اینکه بله 

ولی نمیشه گقت فقط زیباییه که باعث میشه کسی بیاد سمت ما 

زیبایی چهره یکی از شایستگی هاست 

فرق نچرال و عملی رو می فهمن

عملی و پلنگ رو برای دوستی میخوان و تنوع

خوشگل اورجینال رو برای یک عمر زندگی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

دماغ من بزرگ نبود ولی دلم ی تنوع میخاس رو چهرم 

رفتم عمل کردم 

ولی خدایی ی ادم دیگع شدددددم 

از اونورم ب سر صورتم رسیدم ابرومو ب دست ی ارایشگر خوب دادم 

با اینا کلی فرق کردم 

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
2810