2777
2789
عنوان

پسرا که میگن نچرال دوست داریم دروغ محضه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 75 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دوست دارم عمل کنم نه داداشم راضیه نه سعیدم بنظرشون چهره عملی اصلا قشنگ نیست💆🏻‍♀

بعد اکسای داداشم به احتمال زیاد حتی ژل هم نزدن😐

خیلیا هستن چهره نچرال دوست دارن ولی ترجیحشون نچراله خوشگلع💔😕

ینی رونالدو فقط بخاطر عمل زیبایی با جورجینا ازدواج کرده ؟؟؟ جورجینا قبل اینکا با رونالدو وارد رابطه ...

نه ولی کسی تو صورتش ایراد باشه انتخابات و گزینه های خیلی کمتر میشه این ی واقعیته

من خودم دوست دارم عمل کنم نه داداشم راضیه نه سعیدم بنظرشون چهره عملی اصلا قشنگ نیست💆🏻‍♀بعد رلای دا ...

رلای🫠

مگه چنتا رل دارع😁

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔

[QUOTE=361683557]فقط تو ایران اینجوریه. یه طوری عمل میکنن طرف شبیه خوک میشه  الان بیشتر کره ایی ها عملی ان ولی ...[/QUOTE

اونا روی زیبا کردن تمرکز میکنن 

اینجا روی اینکه چشم جاری و خواهر شوهر و فک و فامیل در بیاد، 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
نه ولی کسی تو صورتش ایراد باشه انتخابات و گزینه های خیلی کمتر میشه این ی واقعیته

اینکه بله 

ولی نمیشه گقت فقط زیباییه که باعث میشه کسی بیاد سمت ما 

زیبایی چهره یکی از شایستگی هاست 

فرق نچرال و عملی رو می فهمن

عملی و پلنگ رو برای دوستی میخوان و تنوع

خوشگل اورجینال رو برای یک عمر زندگی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

دماغ من بزرگ نبود ولی دلم ی تنوع میخاس رو چهرم 

رفتم عمل کردم 

ولی خدایی ی ادم دیگع شدددددم 

از اونورم ب سر صورتم رسیدم ابرومو ب دست ی ارایشگر خوب دادم 

با اینا کلی فرق کردم 

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
2810