2777
2789
عنوان

دوستان خیاطی درآمدش خوبه یا آرایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 69 پست
میتونم بپرسم پشتکار چی؟ من خالم هم رشته طراحی دوخت خونده بلده خیاطی رو اگر بعدا مشکلی پیش بیاد اون ...

یعنی اینکه کار بگیری ازش درامد زایی کنی 

نه اینکه یاد بگیری ونخواهی برای کسی لباس بدوزی 

همه چیز .همه متد کار کنی 

دامن .شلوار .مانتو .شومیز .کت 

یا اینکه از تولیدی ها کار قبول کنی و ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای منم از همین الان ذوق دارم لباس بدوزم

کلاس سوم معلم قران رو تخته الگو چادر کشید.یاد گرفتم.تا حالا چادر و مقنعه خودم دوختم.کیف مدرسه ای و جا مدادی همون ابتدایی کلی دوختم.همیشه نقاشی مدرسه اول بودم.سوتین دوختم.پیراهن دوختم با کت روش بدون مربی.پر منجوق دوزی.با نخ نامریی.عکس پروانه بزرگ پشت کت.امسال تا چرخ کاچیران گرفتم.قبلا به جای سردوز دوخت دندون موشی.امسال خواهرم که خیاطه.چند کلیپ فرستاد.اصولی کت و پیراهن سر هم دوختم.چند مدل پیراهن نخی که نمونه از هفت تیر دیده بودم.پارچه پولکی گرفتم دو میلیون کرا‌پ کوتاه دوختم زیرش پیراهن بلند آستین حلقه ای.چند شلوار بیرونی برای دخترم.بدون مربی.ولی چون پا درد دارم نمیتونم برم دوره ببینم

من مجرد هستم به خاطر همین وقت خالی زیاد دارم

مشکل همینه داری برای امروزت برنامه ریزی میکنی بدون توجه به آینده   قرار نیست همیشه مجرد بمونی   حتی اگه نمیخوای ازدواج کنی بازم بهتره کار سبک آروم با درآمد متعادل رو انتخاب کنی   به دنیا نیامدیم که فقط کار کنیم 

آرایشگری💅

فواید.. یادگیریش راحت تر، درآمدش بیشتر چون خانمها ماهی یک بار حداقل میرن آرایشگاه، دردسرش کمتر

مضرات.. مواد آرایشی حساسیت زا هستن، تعداد آرایشگر زیاد شده، باید خیلی معروف بشی یا هزینه کنی و آرایشگاه بزرگ و شیک بزنی تا درآمد عالی پیدا کنی. 

خیاطی👗

فواید.. وقت کمتری با مشتری میگذرونی، در مواقع فراغت انجام میدی و به کارهای خونتم میرسی، نیازی به مواد و لوازم نیست یه چرخ خیاطی و نخ و سوزن نیازه، تعداد خیاطا کمترین پس زودتر میتونی به درآمد خوب برسی

مضرات.. یادگیریش سخت تر، درآمدش کمتر، مشتریش کمتر چون نهایت سالی یک بار لباس بدوزن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
یعنی اینکه کار بگیری ازش درامد زایی کنی نه اینکه یاد بگیری ونخواهی برای کسی لباس بدوزی همه چیز .همه ...

اون جایی که گفتم 1 3 وم هزینه میگیره برای یادگیریش  اونجا خودش مارو معرفی میکنه به جایی که کار پیدا کنیم

خیلی سردرگم بودم مرسی که راهنمایی کردی دستت طلا

کاری نکردم

موفق باشی عزیزم💙

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
بله خیاطی بیشتر قبول دارم. قبلا تو سایت همین نظرمو گذاشتم. یه سر به گوگل بزنید و زرین کفاش رو سرچ کن ...

وای نمیدونید چقدر ذوق دارم برای خودم لباس بدوزم  و حتی درآمد داشته باشم  اینجوری به نظرم عالیه

خب بله درسته اینم هست

الان فکر ی هنر که به کسب درآمد برسه فکر کن که حتی وقتی نوزاد داری بتونی هم کنار بچه باشی و عشق و محبتت رو بهش بدی هم سرگرم شی و لذت ببری هم کسب درآمد کنی     اینطوری یک عمر زندگیت با آرامشه     آرایشگر باشی بچه رو ببری آرایشگاه رنگ و.... براش بده مجبوری بزاری مهد یا پیش کس دیگه اونم ساعتای طولانی   این که میگم برای پزشک زنان هم همینطوره  معمولا زندگی خانوادگی شاد و آرامی ندارن بچه هاشون همیشه حسرت خونه بودن مادر رو دارن 

2810