2777
2789
عنوان

دوستان خیاطی درآمدش خوبه یا آرایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 84 پست

آرایشگری با کار کمتر پول بیشتر میگیری.  ولی خب باید بلد باشی که نتونن ازت ایراد بگیرن دیگه . وگرنه به رنگ مو یامدل لباس به راحتی گیر میدن و اذیت میکنن . باید ببینی حوصله کدومو داری . جو آرایشگاه رو دوس داری مثلا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه آموزش خیاطی هم خیلی گرونه یه کاربر گفت پرسیدم ۱۳ میلیون نازکدوزی مگراینکه بخوای آنلاین یاد بگی ...

من یه جایی میشناسم يعني یه کارتی دارم با اون کارت میتونم تقریبا با 1 سوم هزینه یادبگیرم

بیشتر علاقم به خیاطی هست نمیدونم موندم والا

کاری نداره که عزیزم

به مدت یه روز تو هردو شغل سرک بکش

اینجوری تصمیم گیری برات اسون تر میشه

اگه علاقتو دنبال کنی خیلی بهتره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
شما نظرتون خیاطی؟

بله خیاطی بیشتر قبول دارم. 

قبلا تو سایت همین نظرمو گذاشتم. 

یه سر به گوگل بزنید و زرین کفاش رو سرچ کنید. 

با خیاطی شما ضمن درآمد به شهرت هم می تونید برسید و سبک پوشش خودتون رو داشته باشید. 

من خودم خیاطی می کنم فقط برای خودم حداقل ماهی یه لباس میدوزم. 

لباس نامزدی خودمو 15 سال پیش خودم دوختم من فقط دو ماه آموزش فشرده آموزش خیاطی رفتم ولی علاقه مند بودم و عاشق الان حرفه ای شدم هر چی بخوام می دوزم. 

خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
2810