2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخام دنده زیاد کنم گاز میدم دور موتور میره بالا ۳ بعد گاز ول میکنم کلاچ تا ته دنده زیاد میکنم ما ...

😳😳😳ینی چی می ایسته

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
خب اینارو باید بهت یاد بده مربی چجوری بگیم /

مربی تو شهر یاد داده 

جاده بیرون شهر. برام مهمه 

تو شهر سرعت کمه میتونم دنده زیاد کنم فوقش ۱ و ۲ میخای 

اگر سخته برات توضیح نده شما ممنون

گاز بده صدای گاز شنیدی گاز ول کن کلاچ تا ته سریع بگیر دنده عوض کن سریع دوباره پارو گاز

من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن
گاز میدی دور موتور که رفت بالا کلاج دنده عوض گاز میدی به ترمز کاری نداری

اخه میگن موقع دنده عوض کردن نیش ترمز بزنید 

من حالا نیش ترمزم زیاد نمیزنم 

اما ماشینم خیلی کم میاره تو جاده 

دور موتورو زیاد بالا نبر که ماشین یهو با کلاچ گرفتن کله کنه.اینارو‌واقعا بهش فکر نمیکنم همش خودکار انجام‌میشه‌ با‌تمرین

من علائم تنبلی تخمدانو با اصلاح سبک زندگیم برطرف کردم تاپیکشو گذاشتم براتون💋
مربی تو شهر یاد داده جاده بیرون شهر. برام مهمه تو شهر سرعت کمه میتونم دنده زیاد کنم فوقش ۱ و ۲ میخا ...

همون کاری که با دنده 1 و دو میکنی با بقیه دنده ها بکن عین همه

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام. باید گاز بدید تا جایی که برای اون دنده نیازه، مثلا برای دنده سه، باید گاز بدید تا سرعتش برسه به ۴ بعد بدید دنده ۳

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
2810