2777
2789
عنوان

دوستان خیاطی درآمدش خوبه یا آرایشگری

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 68 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بهتره ک حداقل واسه بیرون نتونم واسه خودم لباسای متنوع بدوزم

تابستون تونیک دوختم عالی هر اندازه قد که خودت بخوای.هر نوع پارچه.انرازه آستین.دو جا بند هم کنارش با خود پارچه بند یه متری بدوز وصل کن از پشت گره بزن.یه الگو از سایز خودت در بیار دیگه کپی کن

فقط تفریحی بدوز

میزش بخر یا سفارش بده نجار.صندلی از این چرخشی ها.پرده بدوز.رویه بالش.دستگیره آشپزخونه.نوار حاشیه بخر.امسال رفتم امامزاده هاشم.چادر برداشتم سر کنم دیدم قواره پارچه هست.انگار یکی حاجت روا شده بود پارچه آورده بود نمیدونم.همه چادرها دوخته شده بود.متولی نداشت با خودم اوردم خونه.چرخم قدیمی بود.چشمم نزدیک بین ایراد داره.نمی تونستم سوزن چرخ نخ کنم.هر پنج سانت نخ پاره میشد.آقامومون نو گوشی گرفته و سوزن چرخ نخ کرده.فقط برش عالی و لی دوخت به دلم ننشست.جمعه بعد بردم که سر جاش بزارم.رسیدیم امام زاده هاشم.برف و باد شدید.چادر رو کنار چادرهای دیگه گذاشتم.زیارت کردم و برگشتم.همون باعث شد چرخ قدیمی دادم سمساری یه تعمیر میخواست.بالاترین مدل کاچیران گرفتم.خیلی خیلی عالیه

شلوار خونگی پارچه پنبه ای رنگی بگیر تو گوگل کلی استاد هست .کلیپ های خانم عمرانی ببین

تو کانالها کلی اموزش خیاطی هست اونایی که دوست داری ذخیره کن.پنس پشت لباس یاد بگیر.اندامی میشه

بله درسته به نظر شما الان خیاطی خوبه یا آرایشگری کدوم وقت کمتر میگیره؟

قطعا خیاطی    اگه علاقه داری تا مجردی حرفه ای یاد بگیر و تکمیلش کن بعدم ی تولیدی کوچیک یا مزون بزن   اگرم نخوای مزون بزنی همون خونه کار کنی کافیه هفته ای ۴تیکه بدوزی دستمزدش عالیه تازه میتونی لباسای خودتم بدوزی    آرایشگری اگه اسم در کنی درآمدش خیلی بیشتره اما وقت و انرژی که میزاری خیلی زیاد و سخته پیرت میکنه