2777
2789
عنوان

مجرد بودم پسرها خیلی جذبم میشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1175 بازدید | 86 پست
مطمین باش به خاطر همین کمبود اعتماد به نفسه منم همینطورمیه همکار دارم چهره خوبی نداره شوهرش پنج سال ...

اعتناد بنفس خیلییییی خوبه 

خودمم یه دختر خاله داشتم این کصاف کاری نمونده بود انجام نده ولی انقد اعاناد بنفس داشت که نگو 

آخرش لزدواج کرد با یه فرد عالیییی

اخه همه دوستام پیشنهاد دارن فقط منم که ندارم انگار

طبیعیه وقتی ساکتی الان پسرا ب اونایی ک نخ میدن توجه میکنن و طرف دخترایی ک خودشونو میگیرن نمیرن 

بنظرم قبلا بهتر بود 😄پسرا منت کشی میکردن میفتادن دنبال ادم شماره میدادن ما دخترام حس ملکه بودن میکردیم🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه بگید اونموقع چند بودین الان چند سالتونه از نظر تغییر میخام ببینم

اون موقع ۲۳ تا ۲۹ بودم 

الان ۳۸ سالمه،البته الان هم با شوهرم بیرون میرم هیچ کی باورش نمیشه ما بچه داریم همه میگن مثل نامزدهایین

شوهرم هم خوشگله،خوش هیکل

طبیعیه وقتی ساکتی الان پسرا ب اونایی ک نخ میدن توجه میکنن و طرف دخترایی ک خودشونو میگیرن نمیرن بنظرم ...

بنظرت چیکار کنم برا اعتماد بنفسم 

میخوام تغیر کنم 

چون خودمم دوست ندارم اینطوری باشم

اون موقع ۲۳ تا ۲۹ بودم الان ۳۸ سالمه،البته الان هم با شوهرم بیرون میرم هیچ کی باورش نمیشه ما بچه دار ...

چقدر خوب عزیزم خوشحالم برات

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

وای من اعتماد بنفسم داغونهههه با وجود اینکه چهرم خوبه ، اکثرا ازم تعریف میکنن ولی خودمو دوست ندارم ، ...

عزیزم خودتو دوستداشته باش ببین من به بچم یاد دادم اولویتت خودت باشه اول به خودت عشق بده بعد به بقیه و همینجوری بار اومد الان ازش میپرسی کیو دوستداری اول میگه خودمو.با خودت به صلح برس جلوی ایینه وایسا و بگو من خیلی خوبم من زیبام من از اینببعد دیگه استرس ندارم من قدر جسم و روحمو میدونم.زیباییاتو ببین و ازشون انرژی بگیر.

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
اسی منم شبیهه خودتم فقط نمیدونم چرا سنهای پایین بهم گیر میدن همین الانشم دهه هشتادی مزاحمم شده

آآفرین میدونم چی میگی،منم اکثر اوقات پسرها از خودم کوچکتر  بهم گیر میدادن

فکر کنم دلیلش اینه که بیبی فیس هستیم

همون دیگه مشکل اینه نمیتونم عالی هارو ادامه یدم

همین الان یه دوستی برام یه کانال تلگرام فرستاد 

بزار زیر پستش تگ کنم توام ببین 

من همین حا که به تو دارم نصحیت میکنم ..تو یه تاپیک دیگه یکی به خودم داره میکه عزت نفس داشته باش وخودت رو دوست داشته باش😊

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
😄😄😄😄یه وقتایی فکر گذشته ها میاد توی سرم

راس میگی قبلا منم اینجوری بودم باورکن هرجا میرفتم چه دختر چه پس همه حذبم میشدن تو دانشگاه همه دخترا باهم دوست بودن وپسرا دنبالم اغراق نمیکنم هرجا میرفتم مرکز توجه بودم ولی الان اینجوری نیستم انگار سلیقه مردم تغییر کرده کاش میشد عکسمو بدم یا مردم یاد گرفتن غرورشونو حفظ کنن یا دیگه سایقه ها عوض شدن همسرم دیروز گفت همیشه ازاینکه بری بیرون وبقیه نگاهت کنن به شدت ناراحت وناذاضی بودم همش استرس داشته جای بریم واینا ولی الان اونقدر عملی وداف ریخته که کسی تورو نگاه نمیکنه کاش میتونستم عکس بدم نظرتونو دربارم بگید

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

عزیزم خودتو دوستداشته باش ببین من به بچم یاد دادم اولویتت خودت باشه اول به خودت عشق بده بعد به بقیه ...

چقد عالی آفرین به شما ، همچین ماجرایی مثه شما باعث افتخارن 

متاسفانه علت اعتناد بنفس کمم پدر مادرم هستن 

بنظرت چیکار کنم برا اعتماد بنفسم میخوام تغیر کنم چون خودمم دوست ندارم اینطوری باشم

بنظرم خودتو باور کن دنبال تغییر شخصیتت نباش بزار اونی ک واقعا دنبال همچین دختری هست پیدات کنه چون تو ک نمیتونی تا اخر عمر نقش بازی کنی پس خودت باشی بهتره 

بخاطر هیچ کس خودتو تغییر نده 

منم درونگرام خیلی سعی کردم خودمو بجور دیگ نشون بدم اما دیدم اخرش خودم ضربه میخورم.پسرای زیادی هستن دنبال دختره ارومن من خودم عینه تو بودم اما روزی نبود مزاحم نداشته باسم الانشم هست 

اتفاقا شوهرم میگ عاشق اون ارومیت شدم اینکه جلف نبودم 

مرسی گلم ممنون ولی واقعا چیزی که الان توی این سن بهش اعتقاد دارم اینه که آدمها باید حالشون کنار هم خ ...

من نمیدونم چرا انقد دوست دارم کسی بیاد سمتم اینم بخاطر این هست ک از کوچیکی همیشه ب حاشیه برده شدم ولی بازم کسی سمتم نمیاد

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

بنظرم خودتو باور کن دنبال تغییر شخصیتت نباش بزار اونی ک واقعا دنبال همچین دختری هست پیدات کنه چون تو ...

اخه مشکل من با خودمه 

شاید علت اصلی انیکه میخوام اعتناد بنفس داشته باشم برای خودم باشه 

وقتایی که اعتماد بنفس دارم شادم.  حالم خوبه ، از زندگیم لدت میبرم 

ولی وقتایی که ندارم خیلییییی حالم بده 

من حتی تو خیابون هم که راه میرم حس میکنم بقیه بهم نگاه میکنن و بخاطر همین حس معذب بودن دارم

2810