2777
2789
عنوان

مجرد بودم پسرها خیلی جذبم میشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 86 پست
یه روز تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم اعتناد بنفس داشته باشم ، باورت نمیشه چند تا پسر اومدن ازم آ ...

دیدی 

ویدیو نگاه کن راجع به اعتماد به نفس

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من چهره ام بامزه بود موهای فرفری و جثه ریز صورتم همه میگفتن خیلی قشنگی ،ولی بنظر خودم بامزه بود ...

من اصن خودمو دوست ندارم .لز خودم راصی نیستم 

اعتماد بنفسم کمه 

دائما از خودم ایراد میگیرم 

شاید باورت نشه یه روز تصمیم گرفتم خودمو دوست داشته باشم و شاد و پراترزی باشم 

چند تا پسر اومدن آدرس الکی پرسیدن 

به قول شما فرکانس خیلیی تاثیر داره

نه فکر گذشته ها از این بابت برام جذابه که آدمها در گذر زمان چقدر علایق و خواسته شون تغییر میکنه 

اون موقع برام خیلی حس خوبی داشت که جذبم بشن الان برام مهم نیس دیگران چه نظری نسبت بهم دارن

نه فکر گذشته ها از این بابت برام جذابه که آدمها در گذر زمان چقدر علایق و خواسته شون تغییر میکنه اون ...

میشه بگید اونموقع چند بودین الان چند سالتونه از نظر تغییر میخام ببینم 

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

منم همین بودم تا ۲۳سالگیمم ادامه داشت.باز ی دوره خبری نبود الان تو۲۹سالگی باز مثله اونموقع شده.من پس ...

وای من اعتماد بنفسم داغونهههه 

با وجود اینکه چهرم خوبه ، اکثرا ازم تعریف میکنن 

ولی خودمو دوست ندارم ، از خودم خوشم نمیاد 

چیکار کنم بنظرت

یه وقتایی عالیم یه وقتایی داعونننننن میخوام برم پیش روانشناس

به نظرم اون طبیعی 

همه همینن ..فقط سعی کن وقتایی که عالی هستی رو تایمش رو زیاد کنی

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اسی علتش چی بود بنطرت من چهرم خوبه ، قیافم خوبه ، و..... ولی تا حالا نشده پسری بباد بهم پینشهادبده ا ...

مطمین باش به خاطر همین کمبود اعتماد به نفسه منم همینطورم

یه همکار دارم چهره خوبی نداره شوهرش پنج سال عاشقش بوده تا بله داده تازه پسره از همه لحاظ بالاتره پزشکه ولی دختره لیسانس. پسره فقط یه داداش داره دختره هشت تا بچه هستن..  ولی حالا دختره کوه اعتماد به نفسه

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
2810