بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمک خرج؟؟؟ از همون ماه اول با دوخت دامن و چادر و شلوار میشی کمک خرج اگه کارت تمیز باشه و کل دوره هاشو بگذرونی میشی خرپول منطقه سلطان خیاطی درآمد خیاطی وقتی بتونی کت زنونه و لباس شب و لباس عروس بدوزی نجومی میشه الان تهران فکر کنم دوخت چادر ساده ۳۰۰ تومن اجرتشه پارچه چادر گرون باشه بیشتر میگیرن یا دوخت شلوار قیمت جدید دستم نیست من کلا دو ماه کلاس رفتم وفقط برای خودم در حد چادر شلوار دامن و بلوز یا پیرهن ساده میدوزم تازه چهل تیکه دوزی و رومیزی و رانر یا پرده دوزی هر کدوم کلی درآمد داره الان نمیدونم کلاساش چطوره ی سر به فنی حرفه ای شهرتون بزن کلاس رایگان شاید داشت سرای محله هم کلاسهاش ارزونتره استانداری فرمانداری و بهزیستی هم کلاس رایگان یا با شهریه کم برای همه میزاره آموزششون هم عالیه مخصوصا اگه فنی حرفه ای باشه جهاد دانشگاهی هم خوبه اما اون شهریه زیاده اما آموزشش خیلی خیلی خوبه حتما برو یاد بگیر من از خیاطی متنفرم به خاطر همین ادامه ندادم هر وقت پشت چرخ میشینم فقط داد میزنم اما بعد کامل شدن کارم میگم خب برم یکی دیگه بدوزم حداقلش اینه که مثل من میتونی برای خودت با ی تیکه پارچه ی لباس شیک مجلسی بدوزی الان اکثر لباسای مجلسی ساده هستن مهارت زیادی نمیخواد با ی مشت سنگ هم تزئینش میکنی
زنده باشی.من خودم در حال حاضر برای کسی چیزی ندوختم.فقط جزیی برای فامیل چادر دوختم یا تعمیرات.این همه وققت گرفتم.تا بگم خیاطی خوبه برای خودت در حد سرگرمی .برای یه کوتاهی شلوار مثلا نری خیاطی بیرون.همین
برا یه لباس باید چنددد روز درگیر باشی. الگو کشی و برش زانوی آدمو داغون میکنه . واقعا انرژی میگیره. زمان بره. برا یه رنگ مو فقط ۴ ساعت نهایتا وقت میبره. درآمد ارایشگری بیشتره. تنها برتری خیاطی به ارایشگری اینه که تو خونم میتونم کار کنم و چشمم به بچه ها و زندگیم باشه.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
خیاطی و آرایشگری باهم قابل مقایسه نیستند اما به نظر من آرایشگری هم عشقه هم تفریح هم درآمدش از خیاطی بهتره دیگه خیاطی خز شده والا، بازم بستگی به علاقت داره