2777
2789
عنوان

مجرد بودم پسرها خیلی جذبم میشدن

1155 بازدید | 86 پست

حتی شوهرم هم که الان ۱۱سال باهم زندگی میکنیم ،پسری بود که گیر داد و دیگه ول نکرد 

خیلی برام جالب بود بهم حس خوبی میداد اینکه جذب کنه آدم بقیه رو 

اون موقع چون سنم هم خیلی کمتر بود حس و حال دیگه داشت 

اینم بگم اصلا اهل آرایش زیاد و تیپ جلف و اینا نبودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی علتش چی بود بنطرت 

من چهرم خوبه ، قیافم خوبه ، و..... 

ولی تا حالا نشده پسری بباد بهم پینشهادبده 

اعتماد بنفسم خیلیی کمه و یکم هم اضطراب احتماعی دارم 

بنظرت میتونه علتش این باشه

من الان شوهرم دارم جذبم میشن با ی بچه 

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
اسی علتش چی بود بنطرت من چهرم خوبه ، قیافم خوبه ، و..... ولی تا حالا نشده پسری بباد بهم پینشهادبده ا ...

شک نکن علتش همینه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
اسی علتش چی بود بنطرت من چهرم خوبه ، قیافم خوبه ، و..... ولی تا حالا نشده پسری بباد بهم پینشهادبده ا ...

خیلی تاثیر داره حتی آدم قیافه و اندام نداشته باشه ولی روابط اجتماعیش عالی باشه می‌تونه بهترین هارو جذب خودش کنه

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

ن چون منم تجربه مشابه اسی رو دارم میگم

کلا با اون زمان فرق کرده همچی پسرا خیلی مغرورتر شدن ی دهه گذشته دیگ

خیلی تاثیر داره حتی آدم قیافه و اندام نداشته باشه ولی روابط اجتماعیش عالی باشه می‌تونه بهترین هارو ج ...

دقیقاااااا 

من اینو دیدم 

خیلییی دوست دارم اعتماد بنفسم خوب باشه 

ولی خب دست خودم نیس 

ببین من چهره ام بامزه بود 

موهای فرفری و جثه ریز 

صورتم همه میگفتن خیلی قشنگی ،ولی بنظر خودم بامزه بود 

و اینکه اصلا هیچ وقت با هر صورت و اندامی خودت و دست کم نگیر 

چون بنظرم آدمها انرژی شدن و انتقال میدن

منم همین بودم تا ۲۳سالگیمم ادامه داشت.باز ی دوره خبری نبود الان تو۲۹سالگی باز مثله اونموقع شده.من پسرا که هیچی از اینایی بودم که حتی مطب دکترم میرفتم ی خواستگار پیدا میشد قیافمم خیلی معمولیه.منم اعتمادبنفس بهم میداد قبلا الان که اعصابم خورد میشه الان بچه دارم اما همه فکر میکنن داداشمه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
2810