2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم دارم سکته می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 95 پست
دقیقا منم

نه ممکنه واقعا ترفند های جلوگیری رعایت بشه ولی یه قطره هم که بریزه یدونه اسپرم هم بره داخل میشه ناخواسته

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
کارای خدا سراسر حکمت برای اینکه ما سختیارو پشت سر بذاریم و جالبه بدونی هرادمی طبق نقطه ضعفش بیشترین ...

قبول ندارم این همه زجری که من و خانواده ام کشیدیم و می کشیم حکمت خدا باشه. چرا؟ من اندازه ده تا زایمان اذیت شدم و هنوز بچه ندارم

پوستم به معنای کلمه کنده شد.... این چه حکمتیه این چه عدالتیه این چه خدایی کردنه؟

دارم بالا میارم از این حرفا.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه ممکنه واقعا ترفند های جلوگیری رعایت بشه ولی یه قطره هم که بریزه یدونه اسپرم هم بره داخل میشه ناخو ...

اخه بدبختی واسه ما همون ی قطره هم نمیریزه دلمون خوش باشه.طبیعی هم جلوگیری میکنیم

به زمان بندی خدا اطمینان کن

بیزارم از موجود بی رحم و بی انصافی که اسمش خداست.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

متاسفانه خرافات تا ابد با بعضیا هستدرستم نمیشن

گاهی گناه بودن یک بچه بیشتر از نبودنشه

من در شرایطی که باردار شدم ضعف اعصاب شدید داشتم و میدونستم نمیتونم مادر خوبی برای دو بچه باشم

من بچه اولم رو 32هفتگی در حالی که فشارم به 24رسید زایمان کردم

من دخترم رو تا یکماه تمام ندیدم چون خودم توی ای سی یو داشتم با مرگ دست و پنجه نرم میکردم دخترمم ان ای سی یو بود

بعد یکی مثل اون خانم برای من سده پیغمبر

خوب هستن برای خودشون باشن من جهنم رو ترجیح میدم

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
قبول ندارم این همه زجری که من و خانواده ام کشیدیم و می کشیم حکمت خدا باشه. چرا؟ من اندازه ده تا زایم ...

منم همین طور عزیز منم همینطور:) 

همش با خودم میگم این چجور جای کوفتی ایه

کاش از اول وجود نداشتیم.... 

من خیلی از پدرمادرم گله دارم که بدون شرایط به دنیام اوردن.... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
قتله بابا مگه به همین راحتیه

عزیزم حالم گرفته شد من افسردگی دارم بعدش از زایمان می ترسم روی زایمانم چیزی نمونده بود بمیرم خواهش می کنم یه چیزی بهم بگین 

معجزه شکر گزاری
گاهی گناه بودن یک بچه بیشتر از نبودنشهمن در شرایطی که باردار شدم ضعف اعصاب شدید داشتم و میدونستم نمی ...

خب بازم تو دلیل داشتی. بچه اگر به مادر آسیب بزنه و خطر مرگ برای مادر داشته باشه سقطشو قاضی هم اجازه میده مشکلی نداره. صحبت برای اونجاییه که دلیل واقعی وجود نداشته باشه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
گاهی گناه بودن یک بچه بیشتر از نبودنشهمن در شرایطی که باردار شدم ضعف اعصاب شدید داشتم و میدونستم نمی ...

قشنگم چه نیازی به توجیه بود وقتی داریم تو این کشور زندگی میکنیم! خدایی شرایط زندگیا خیلی سخت شده اگه کسی به هردلیلی احساس کمبود داره تو زندگیش نباید مسئولیت بچرو قبول کنه:) 

من خودم پذیرفتم که اولی هم نباید بیارم

حتی با تهمت ها و حرفای تلخ دیگران..... 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
قراره شما خرجشو بدی بزرگش کنی عزیزم؟ وقتی شرایطشو نداره چیکار کنه؟ بیاره هم خودشو پیر کنه هم اون بچه ...

شما از کجا می‌دونی خرجشو ندارم چرا انقد مطمعن حرف میزنید اصلا استارتر درمورد خرجش حرفی زد؟

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
2810