2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم دارم سکته می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله

💙👌🏻

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

موندم تو کارای خدا

یکی مثل من ۴ساله منتظره

دیروز فهمیدم دختر عمم که ده ماهه ازدواج کرده نزدیک زایمانشه سنشم ۳۷.

آنقدر گریه کردم چشمام کاسه خون

چرا اینقدر خدا بی رحمه.

من بدون مشکل نشدم، بارها iui و ivf کردم. دکترا می گن ناباروری بی علت دارین.

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

درک میکنم وحشتناکهمنم ناخواسته باردار شدم اما خب واقعا شرایط نگهداری نداشتم...تا ختم بخیر بشه مردم و ...

چکار کنم تست مثبت شد منم استرس شدید فقط گریه  

معجزه شکر گزاری
الان تو کاسه داغ تر از آش چرا شدی؟!😂😂 اگه بچه ای باشه استارتر قراره بزرگ کنه شوهرش قراره خرج بده ا ...

چون خودم یکی از اون بچه هایی بودم که پدر و مادرش نمیخواستن 

پدرم خرجمو داد 

مادرم بزرگم کرد 

ولی زندگی نکردم 

الانم جلز و ولز واس اینکه دوست ندارم 

ادمای مثل خودم زیاد بشن 

نمیخوام سختی بکشن 

نمیخوام تو زندگیشون عشق نبینن 

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
سقط کن قرار نیست کسی بفهمه قرص مصرف کردی بگو خودش سقط شد

قتله بابا مگه به همین راحتیه

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
چند هفته بودی؟عذاب وجدان نداری؟

نه ندارم عزیزم

من دسه روز قبل موعد شک کردم بیبیم مثبت شد

فردای موعدم بتا دادم مثبت شد

شبش با پزشک صحبت کردم....فرداش قرص مصرف کردمپزشکم که حساب کرد  23روز بود

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

عزیزم ی سوال بپرسم ؟! شما دوتا بچه داشتی چرا قرص جلوگیری نخوردی چرا دستگاه ایودی نزاشتی چرا از کاندوم استفاده نمی‌کردی ....وقتی دوست بچه داشتی واقعا چرا یسریا اینجورین میزارن باردار که شدن یادشون میاد سقط کنن اون طفل معصومو

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
2810