2777
2789
عنوان

ناخواسته باردار شدم دارم سکته می کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 95 پست
قشنگم چه نیازی به توجیه بود وقتی داریم تو این کشور زندگی میکنیم! خدایی شرایط زندگیا خیلی سخت شده اگه ...

دقیقا دوستم بدون دلیل پزشکی این کار رو انجام داد چون میکفت اینده بچه م نامعلومه و ما شرایط مهاجرت نداریم

منم بعش حق دادم

هر کسی مسئول انتخابهای خودشه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هیییییچ وقت کسی را تشویق به قتل بچه اش نمی کنم اما رفتار خانواده شوهرتون خیلی بده که شما ابن طوری ازشون حساب می برید . واقعا درست نیست انقدر دخالت گر آزار دهنده باشند شاید خدایی ناکرده به طور اتفاقی یا براساس نظر پزشک بچه سقط شد بعد شما باید به اونا جواب پس بدی ؟؟؟ جلوشون وایستا و اجازه نده وارد حریم خصوصی زندگیت بشن البته شوهرت حق داره اجازه نده چون جدا از گناه بچه اونم هست ولی باهاش صحبت کن و مقداری از کار و مسئولیت خانه و بچه ها را بهش بده تا کمکت کنه 

عزیزم حالم گرفته شد من افسردگی دارم بعدش از زایمان می ترسم روی زایمانم چیزی نمونده بود بمیرم خواهش م ...

ببین عزیز برو زیر نظر دکتر. شاید زایمان برات ضرر واقعی داشته باشه اونوقت اجازه سقط رو داری اما ممکنه دکتر بگه نه اگر این کارها رو بکنی زایمانت آسون میشه.  اونموقع نگهش دار خدا هم بهت آرامش میده غصه نخور. توکل کن به خدا ببین چه جور دلت آروم میشه. ممکنه اصلا امتحان باشه خودش پوچ بشه بیوفته. تو درست جلو برو

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

عزیزان من حالم گرفته بود یه مشورتی از شما بگیرم کمکی حرفی الکی دعوا نکنین بحث های الکی و بیهوده ارزش ندارد .  من مشکلم زایمانه فقط عمل نمی کنند میگه طبیعی می تونی بعدش خانواده همسرم فامیل هستن با ما خیلی نماز خون و مذهبی میگن فکرشو نکن همچین کاری بکنی من میشناسم اونا رو و اینکه اصلا اونا برام زیاد مهم نیستن شوهرم نمی ذاره کله خره مثلا بچه دوست داره 

راستی من الان حامله میشم تازه شدم فکرشو بکنین مادر شوهرم از غیب خبر دار میشه از حاملگی ام خواب میبینه یکی از تو خانواده بارداره یعنی لعنتی نمی تونی پنهون کنی ازش  بخدا قسم راست میگم 

معجزه شکر گزاری