من دوتا بچه دارم این یکی رو ناخواسته حامله شدم یعنی تست اینجوری نشون داده حالم گرفته اس دارم سکته می کنم اگه درمورد آمپول زدن و پریود شدن حرفی بزنم حرکتی کنم شوهرم و خانواده اش قبرم رو می کنن. حالا چکار کنم وای خدا 😭😭😭🤕
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شوهرم خیلی بی خیاله کاندوم بدش میاد دستگاه بزارم بهم نمی سازه مریض شدم وحشتناک و اینکه پنج سال قرص ال دی خوردم فقط یک دفعه پشت گوش انداختم . همیشه یا اورژانسی خوردم یا قرص ولی الان ......
موندم تو کارای خدایکی مثل من ۴ساله منتظرهدیروز فهمیدم دختر عمم که ده ماهه ازدواج کرده نزدیک زایمانشه ...
کارای خدا سراسر حکمت برای اینکه ما سختیارو پشت سر بذاریم و جالبه بدونی هرادمی طبق نقطه ضعفش بیشترین سختیو میبینه:)
از ته دل امیدوارم مشکلتون حل شه💙
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
چون خودم یکی از اون بچه هایی بودم که پدر و مادرش نمیخواستن پدرم خرجمو داد مادرم بزرگم کرد ولی زندگی ...
همه که قرار نیست مثل هم باشن...
سقط جنین گناهه قتله...
از جنین یه هفته بگیر تا 9 ماه...
فرقی با کشتن بچه نداره
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مگه بچه فقط به خرجیه. آدمه میفهمی آدم. مخلوق خداست مگه سوسکه همینجوری بکشیش
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
قراره شما خرجشو بدی بزرگش کنی عزیزم؟ وقتی شرایطشو نداره چیکار کنه؟ بیاره هم خودشو پیر کنه هم اون بچه بیگناه رو آزار بده؟ یه حرف بزن منطقی باشه بابا عهد شرتعلی خان که نیستیم