2777
2789

حتی چیزای ساده مثل خوراکی میخره وقتی 

مادر شوهرم قیافش یجوری میشه و مطمئنم بدش میاد در ظاهر الکی میگه آره من به پسرم گفتم برا تولدت فلان چیز گرون بخره ولی وقتی یچی ساده میگیره برام اون بدش میاد 

نمی‌دونم دلیلش چیه 🫠 فکنم خسیسه من تا جایی ک ممکن باشه سعی میکنم نفهمه ولی اگه تجربه ای چیزی دارین بگین چطوری رفتار کنم من 

اینم بگم مادر شوهرم بیوه است و قراره بعد ازدواج با هم زندگی کنیم 😐🤦

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

حسودیش میشه شک نکن

هیچ عشقم نادیدش بگیر

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حسودیش میشه شک نکنهیچ عشقم نادیدش بگیر

آره اینو خودم فهمیدم که فکر می‌کنه من میخام پسرش ازش بگیرم یا سعی میکنه باهام رقابت کنه 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

دلیل همه این رفتار ها عقده است

تو فرهنگ سنتی ایران زن از شوهرش محبت نمیبینه پسرش رو ناخودآگاه جانشین شوهر میبینه برای همین نسبت به عروس گارد داره مثل رقیب عشقی 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

چطور راضی شدی باهم زندگی کنید؟الان داغی متوجه نیستی قراره چی بشه با این تصمیمت

خودمم می‌دونم اشتباه کردم 🥲 اما متأسفانه راه برگشتی ندارم فقط میتونم سعی کنم شرایط بهتر کنم 

عقد هستید؟همین الان اگه سفت و سخت وایسی بگی پشیمون شدم از باهم زندگی کردن واکنششون چیه؟

وای سه طلاقم میکنه نامزدم خیلی حساسه رو مامانش 

اگه این حرفو بزنم بعدش قطعا باید جدا شم ، یعنی دیگه هیچوقت مثل قبل نمی‌شیم 

عقد هستید؟همین الان اگه سفت و سخت وایسی بگی پشیمون شدم از باهم زندگی کردن واکنششون چیه؟

آره عقدیم

یبار خاستم بگم ولی نگفتم الان شکر میکنم ک نگفتم 😑 هر چند می‌دونم سخته زندگی با مادر شوهرم ولی من نامزدم دوست دارم همه چیش قبول دارم ایشالا این یه مورد درست بشه 🫠😶

وای سه طلاقم میکنه نامزدم خیلی حساسه رو مامانش اگه این حرفو بزنم بعدش قطعا باید جدا شم ، یعنی دیگه ه ...

من یه نصیحت بهت میکنم یکم بهش فکر کن .اگه میتونی تجدید نظرکن .نترس از های و هویش .بعدا تو زندگی به مشکل میخوریا .

برید مشاوره راجع به این موضوع به توافق برسید .

قراره کجا زندگی. کنید؟ اجاره کنید؟یا برید خونه مادرشوهرتون؟

بریم خونه مادر شوهرم 

شایدم اون خونه رو بفروشه همسرم یه خونه دیگه بگیره چون قدیمی هست خونه هه

2810