2777
2789
عنوان

نامزدم برام یچی میخره مادر شوهرم بدش میاد 😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 70 پست
نمیخوام بترسونمت ولی خدا ب دادت برسهچرا قبول کردی با مادرش یه جا؟؟؟؟کاملا تابلوئه ترو هووی خودش میبی ...

والا برما برعکس ننه بابامون هرچی برا ما میخرن عروسمون حسودیش میشه ک چرا برا اون نخریدن😐

اسی عشق اینارو ولکن جون عزیزت 

من متاهلم 

مادرشوهرمم مرده

بااینکه هزار برابر ازشون از همه لجاظ سرترم ولی تا با خواهراش اشتی کنیم از ده خیابون اونور تر باعث دعوامون میشن خدارشکردوماهه قهر کاملیم‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی عشق اینارو ولکن جون عزیزت من متاهلم مادرشوهرمم مردهبااینکه هزار برابر ازشون از همه لجاظ سرترم ول ...

همبن الان بهش بگو ی جا زندگی نمیکنم

طلاق میده بدرررک بابا ای گ زیاده شوهر

حدقل دور باشی و اذیت کنن بهنره

دلیل همه این رفتار ها عقده استتو فرهنگ سنتی ایران زن از شوهرش محبت نمیبینه پسرش رو ناخودآگاه جانشین ...

دقیقا 

مادرهای ایرانی پسرشون رو جای شوهرشون میزارن متاسفانه 

خانمهای ک پسر دارید لطفا اینجوری نباشید🔴🔴🔴🔴🔴

من هرچی میخریدم میدیدم مادرشوهرم رفته یه چیزی تو همون سبک خریده .... روسری میخریدم فرداش روسری میخرید

شومیز میخریدم فرداش شومیز میخرید یه سرویس با پول کادوی عروسی خریدم بجا مبارکه گفت پدرشوهرمم گفته از اینا برات میخرم

منم دیگه نگفتم هروقت چیزی ببینه میگه عه تازه خریدی نشون ندادی میگم اره گذاشتم به وقتش بپوشم ببینید

عزیزم حسودیش میشه ماهم برام طلا میخرید شوهرم میخواست بمیره لباس میخرید میخواست بمیره

😁اینا شوهرشون بهشون توجه نداشته حسوددشدن 

منم بیشتر وسیله میگیرم میگم شوهرم برام گرفته 

الکیم میگع چیزای گرون برات بخره پشت سر به پسرش میگه نخریا ازسیاسته

ببین اولش سخته بود ولی الان دارم نفس میکشم تا بستنی خوردن هم که می رفتیم بیرون مادرش سریع زنگ میزد ک ...

حالا ما ی فامیلامون با بچهاش اینجوری هی زنگ میزنه کجایی چیکا  میکنی با کی رفتی خب، الان کجایی؟ کافه 

خب چی خوردی و همینجوری تا برن خونه بچهاش

من هرچی میخریدم میدیدم مادرشوهرم رفته یه چیزی تو همون سبک خریده .... روسری میخریدم فرداش روسری میخری ...

واااای دقیقا عین مادر شوهر من

ارایش صورتش رو هم شبیه ارایش من میکرد

مدل موهاش

لباسهاش

چندشم میشد

2810