2777
2789
عنوان

با این معلم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 92 پست
کار به معلم ندارمشما خودت مادری به بچه ۱۰ سالت از الان مسئولیت دادی استرس دادی فقط واسه اینکه راحت ب ...

والا همه مقصرن الا این خانوم 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند دفعه  با بچه هات برو  بزار دیربرسه پسرت  ولی همراهش باش   معلم راه نداد همونجا برو سراغ مدیر و معلم ببین مشکلش چیه قانون جدید برای خودشون گذاشتن 

پسر سال دوازدهمی  ۷ و نیم باید مدرسه باشه این که چهارمه  چخبره

کار به معلم ندارمشما خودت مادری به بچه ۱۰ سالت از الان مسئولیت دادی استرس دادی فقط واسه اینکه راحت ب ...

توقع اینکه شاگرد زرنگ کلاسش رو درک کنه ،مودب کلاسش رو درک کنه ،پسر با نظم و با ادبیه ،براش مهمه حرف معلمش 

من خودم اصلا مستقیم وارد حرف و شکایت با معلمش نمیشم الان ،وظیفه مدیر و معاون هستش الان هم حالشو دید بهتر شد که با معلمش برخورد بکنه

عزیزم خونه ما سرخیابون هست و مدارس هم سرخیابونه اصلا کوچه پس کوچه نداره و خیابون اول صبح شلوغ و پر ب ...

سر خیابون باشه اصن دیوار به دیوار باشه

این چیزی از مسئولیت شما به عنوان والد کم نمیکنه نه شما نه همسرتون حق ندارین وظیفه خودتون رو به دوش بچه ها بندازین

شما فکر می کنید یه کار ساده اس اما به اون بچه استرس میدین مسئولیت سنگین میدین

خدایی نکرده یبار خواهرش تو کوچه واسش اتفاقی بیفته بخوره زمین پسر شما همه اعتمادبنفسشو از دست میده

مدام خودشو سرزنش میکنه 

پیامد این کاری ک می کنید خ سنگین

سر خیابون باشه اصن دیوار به دیوار باشهاین چیزی از مسئولیت شما به عنوان والد کم نمیکنه نه شما نه همسر ...

👏👏👏👏

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
سر خیابون باشه اصن دیوار به دیوار باشهاین چیزی از مسئولیت شما به عنوان والد کم نمیکنه نه شما نه همسر ...

از صمیم قلبم ناراحت شدم ،شما عمق فاجعه رو گفتید ،جایی ک حتی فکر خیلیا نمیرسه😔

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
والا همه مقصرن الا این خانوم

عزیزم میشه قبل اینکه قضاوت کنید شرایط طرف مقابل هم در نظر بگیرید شاید بنده خدا مشکلی داست که نمیتونه ببره ،اصل قضیه چیز دیگست چه من ببرم چه خودش بره اخلاق معلم اینه و باید درست بشه، و اینکه طبقه بالاست و ما حق ورود به محوطه کلاس هارو نداریم تحویل میدیم میریم ،مدیرم هیچی نمیگه بچه میره بالا ،این خانوم برای بچه فیلم درست میکنه

چون من به چشم دیدم بچه ای ک از سنش بزرگ تر رفتار کنه چه پیامدهایی داره

پیامدش کودکی نکردن

در آینده همه کارهارو تنهایی کردن

افسرده شدن

پنیک شدن از فشار و تحمل زیاد

حسرت خوردن

خشم داشتن به پدر و مادر 

احساس ناتوانی در کارهای سنگین چون از اول کار سنگین بهش دادن درباورش حک میشه که باید بتونم

واقعاً این وسط بچهٔ 10 ساله باید جور پدر - مادر - خواهر و معلم را بکشه. 

هر چقدر هم بهش می گیم بازم توجیه می کنه😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم. فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم. کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای؟و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم. 
عزیزم میشه قبل اینکه قضاوت کنید شرایط طرف مقابل هم در نظر بگیرید شاید بنده خدا مشکلی داست که نمیتونه ...

خب عزیزم بقیه حرف بدی نزدن ،همه گفتن کار معلم ب شدت اشتباهه ،گفتن خودتون دخترتونو ببرید ک پسرتون دیر نکنه ، گفتن برید با معلم و مدیر صحبت کنید ،،ولی دوتا از کاربرا واقعا حقیقت رو گفتن چیزی ک شاید هنوز ب ذهن شما هم نرسیده ،،راست میگن رسوندن دخترتون ب نظر شما کار ساده ای میاد ولی شاید اون طفل تا خواهرشو ب مدرسه برسونه کلی استرس بکشه و بعد اون هم ک الان برسم مدرسه ایا معلم باز رفتار بدی داره ،ایا باز دیر کردم ،،بچه طفلک صبح با ی استرس شدیدی درگیر میشه ،بخاطر روان بچتون خودتون ی مدت صبح برسونیدشون

عزیزم مدرسه دختر من فقط ی کوچه بالاتره از همون بالکن میبینم میبرتش ،مگه چقدر راه میرن و میبرتش ،هر دو راضی که باهم میرن 

اصل موضوع چیز دیگست شما چسبیدین به چه چیزا ،برگشت هم چون هر دو یک مرخص میشن خودم میرم جلوشون ،چرا فکر می‌کنید فقط خودتون بلدین بچه پرورش بدین 

چون من به چشم دیدم بچه ای ک از سنش بزرگ تر رفتار کنه چه پیامدهایی داره پیامدش کودکی نکردندر آینده هم ...

دقیقا درسته فرمایشتون ،از بیان این موضوع واقعا من ناراحت شدم

واقعاً این وسط بچهٔ 10 ساله باید جور پدر - مادر - خواهر و معلم را بکشه. هر چقدر هم بهش می گیم بازم ت ...

متاسفانه چون کار ساده ای ب نظر میرسه ایشون قبول نمیکنن

عزیزم میشه قبل اینکه قضاوت کنید شرایط طرف مقابل هم در نظر بگیرید شاید بنده خدا مشکلی داست که نمیتونه ...

تا زمانی که اینقدر مقاومت کنی و به عنوان مادر متوجه اشتباه خودت نباشی، نمی تونی به دنبال اصلاح معلم باشی. 

2810