2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید در مورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 32 پست
اره تاریخ پروازای رفت و برگشت مشخصهمنطقیش اینه که شوهرت بهت بگ یا خودت از مادرشوهرت با یه تماس بپرسی ...

کی میره این همه راهو   

برم حساب کتاب کنم ببینم خانوم کی از سفر میرسه.

وقتم اضافه کرده مگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نصف وقتی که برا تاپیک زدن گذاشتی رو میذاشتی حل بودموفق باشی

والا بعضی آدما انقدر از آدم ها توقع دارن که دیگه خستت میکنن. وقتی نوبت خودشون میرسه، میبینی در حد حرف و توقع خودشون رفتار نمی کنن. خب این هم طبیعیه که شما چون به طور کامل در جریان رفتار های خانواده همسرم نیستین، از نظرتون من وقت نذاشتم یا مقصر بودم. اما در کل من آدمی هستم که دوست ندارم مزاحم وقت کسی بشم. مثلا معمولا یکدفعه به کسی زنگ نمیزنم و حتی وقتی میخوام با دوست صمیمیم تماس بگیرم، قبلش بهش پیام میدم و ازش میپرسم که الان وقت مناسبی برای ماس هست و وقت داره یا نه. دیروز هم نمیخواستم اگه خواهرشوهرم داره استراحت میکنه یا درگیر کارهاش هست یا توی راهه و شرایط جواب دادن رو نداره، باهاش تماس بگیرم و اذیت بشه. چون معمولا خودم هم اگه کسی در شرایط نامناسبی باهام تماس بگیره حس خوبی بهم دست نمیده. اتفاقا احترام بهش گذاشتم و این سوال رو کردم و میخواستم به محض اینکه جوابم رو داد، باهاش تماس بگیرم اما متاسفانه...