2777
2789
عنوان

خانوما لطفا راهنماییم کنید در مورد خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 32 پست
چقدر درگیری ولش کن باید زنگ میزده خداحافظی وقتی نکردهبرده شونی؟منکه هیچوقت زنگ اینا نمیزنمبه من چهخی ...

تماس گرفت خداحافظی کرد قبل رفتنش. ولی دیروز که پیام دادم هم این رفتار رو کرد. من که هدفم از پیام دادن این نبود که زیارت قبول رو در قالب پیام بگم و تمومش کنم. می خواستم بعد از اینکه جوابم رو داد بلافاصله بهش زنگ بزنم. اما جوابی نداد. فکر هم نمی کنم درگیر مهمون داری و این حرف ها بوده باشه. آدمی هم هست که همش سرش تو گوشیشه و واقعا یه پیام جواب دادن اینقدری از آدم وقت و انرژی نمیگیره و احترام گذاشتن به طرف مقابله

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی واس خدافظی نگفته و نرفتی دیگ سلام و .... نداره منم بودم ج نمی‌دادم باید میرفتی

بیکارم مگه یه نفر دیگه میخواد بره کربلا پاشم از کار و زندگی خودم بزنم برم دست بوس؟!  

چقد بدبین هستی یه درصد احتمال بده اصلا یادش رفت جواب بده

ایشون دائما سرش توی گوشیشه. سفر هم که رفته بود، یکی دو بار استوری گذاشت ریپلای کردم و نه لایک کرد و نه واکنشی بهم داد.

تماس گرفت خداحافظی کرد قبل رفتنش. ولی دیروز که پیام دادم هم این رفتار رو کرد. من که هدفم از پیام داد ...

توقعت از دیگران بالاخص خانواده همسرت پایین بیار تا آسیب نبینی

تازه اول راهی

من از ابتدا هیچوقت نه زنگ زدم نه چیزی اگر ببینم حضوری نبینمم هیچ

الان بعد این همه سال هیچ‌توقعی از من ندارن

و راحتم

کلی هم بهم احترام میذارن

ایشون دائما سرش توی گوشیشه. سفر هم که رفته بود، یکی دو بار استوری گذاشت ریپلای کردم و نه لایک کرد و ...

جالبه ایشون زنگ‌زده ازت خداحافظی کرده شما پ دادی رسیدی !! خب منم بودم ج نمی‌دادم . شما فوقش زنگتو می‌زدی زیارت قبولتو میگفتی .. حکایت باهر دست بدی باهمون دست میگیریه... زیادی ادایی نباش از الان .عروس بازی در نیار گلم 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

عزیزم شاید خسته راه هستن

یا اصلا نمیخواد ج بده

شما پیام زدی و اگر بعدها چیزی گفت شما پیام رو نشونش بده که ج نداده بهت بیخیال

سخت نگیر

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
جالبه ایشون زنگ‌زده ازت خداحافظی کرده شما پ دادی رسیدی !! خب منم بودم ج نمی‌دادم . شما فوقش زنگتو می ...

زنگ زده خداحافظی کرده چه ربطی داره که من نباید پیام میدادم رسیدی؟!!

اینا چه ارتباطی با هم دارن؟

من مگه باید از قبل بدونم ایشون کی میرسه؟

وای خیلی خوب بود خاهرشوهرتم واس همین جواب نداده ک اذیت نشی

اوه چه منطقی هستین آدمای امثال شما. فقط کسانی با منطق مشابه خودتون میتونن بهتون جواب بدن. نمیتونم خودم رو وارد بازی ذهنیت بکنم و جواب نمیدم

زنگ زده خداحافظی کرده چه ربطی داره که من نباید پیام میدادم رسیدی؟!!اینا چه ارتباطی با هم دارن؟من مگه ...

اره تاریخ پروازای رفت و برگشت مشخصه

منطقیش اینه که شوهرت بهت بگ یا خودت از مادرشوهرت با یه تماس بپرسی

اینکه طرف رسیده ایران بعد تازه یه پیام دادی که رسیدی یا نه خب یعنی حال زنگ  زدن نداری فقط میخای از سر خودت وا کنی و خب منم بودم جواب نمیدادم!!

شاید از ایناست که کلا جواب پیام و زنگ رو دیر جواب میده و با همه همین جوریه و اخلاقش اینه.

ولی یک نصیحت، اگر احساس کردی که از دستت ناراحت هست که چرا دیر زنگ زدی، اصلا به روی خودت نیار،هر وقت جواب زنگ رو داد زیارت قبول بگو و خیلی عادی و مودبانه صحبت بکن و اصلا به روی خودت نیار که فهمیدی ناراحت شده، مگر اینکه خودش گلایه بکنه که در این صورت هم مودبانه دلیلت رو بگو و بگو که نمیدونستی رسیده، ولی نیاز نیست معذرت خواهی بکنی چون اشتباهی نکردی و نهایت یکم دیرتر زنگ زدی که ایرادی نداره.

از الان که عقد هستی سعی بکن با خانواده ی شوهرت روابط محترمانه ولی نه خیلی صمیمی برقرار بکنی، به محبت و کار و توجه زیاد و احترام یک طرفه عادتشون نده و برای اشتباه نکرده معذرت خواهی نکن چون عادت میکنن.

من خودم ۱۵ ساله ازدواج کردم و به این نتیجه رسیدم که هر چه برخورد و صمیمیت کمتری با خانواده ی شوهرت داشته باشی بهتره چون احترام ها حفظ میشه و دخالت ها به صفر می رسه.

برای مثال پدرشوهر و مادر شوهر من رفته بودن زیارت، وقتی برگشتن، من یک زنگ زدم و زیارت قبول گفتم و وقتی مطمئن شدم ویروسی چیزی از اون ور نیاوردن ، یک هفته بعد حضوری رفتم پیششون و اونا اصلا چیزی نگفتن و خیلی هم استقبال کردن چون چند ساله که به این نوع رفتار عادتشون دادم ولی جاریم چون اونا رو به محبت و توجه زیاد عادت داده، از دست جاریم ناراحت بودن که چرا قبل از رسیدنشون نرفته خونه ی اونا و چایی، غذایی چیزی آماده نکرده. 

زنگ زده خداحافظی کرده چه ربطی داره که من نباید پیام میدادم رسیدی؟!!اینا چه ارتباطی با هم دارن؟من مگه ...

عزیزم چرا گارد داری بیخودی ... الان زنگ زدن محترمانه تره تا این پ دادنی ک باعث خودخوریتون شده . فوقش توی تماس می‌گفت نه یا آره ... 

برخوردتونو تفکراتتون زیادی کودکانه اااست 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
2810