شاید از ایناست که کلا جواب پیام و زنگ رو دیر جواب میده و با همه همین جوریه و اخلاقش اینه.
ولی یک نصیحت، اگر احساس کردی که از دستت ناراحت هست که چرا دیر زنگ زدی، اصلا به روی خودت نیار،هر وقت جواب زنگ رو داد زیارت قبول بگو و خیلی عادی و مودبانه صحبت بکن و اصلا به روی خودت نیار که فهمیدی ناراحت شده، مگر اینکه خودش گلایه بکنه که در این صورت هم مودبانه دلیلت رو بگو و بگو که نمیدونستی رسیده، ولی نیاز نیست معذرت خواهی بکنی چون اشتباهی نکردی و نهایت یکم دیرتر زنگ زدی که ایرادی نداره.
از الان که عقد هستی سعی بکن با خانواده ی شوهرت روابط محترمانه ولی نه خیلی صمیمی برقرار بکنی، به محبت و کار و توجه زیاد و احترام یک طرفه عادتشون نده و برای اشتباه نکرده معذرت خواهی نکن چون عادت میکنن.
من خودم ۱۵ ساله ازدواج کردم و به این نتیجه رسیدم که هر چه برخورد و صمیمیت کمتری با خانواده ی شوهرت داشته باشی بهتره چون احترام ها حفظ میشه و دخالت ها به صفر می رسه.
برای مثال پدرشوهر و مادر شوهر من رفته بودن زیارت، وقتی برگشتن، من یک زنگ زدم و زیارت قبول گفتم و وقتی مطمئن شدم ویروسی چیزی از اون ور نیاوردن ، یک هفته بعد حضوری رفتم پیششون و اونا اصلا چیزی نگفتن و خیلی هم استقبال کردن چون چند ساله که به این نوع رفتار عادتشون دادم ولی جاریم چون اونا رو به محبت و توجه زیاد عادت داده، از دست جاریم ناراحت بودن که چرا قبل از رسیدنشون نرفته خونه ی اونا و چایی، غذایی چیزی آماده نکرده.