2777
2789
عنوان

بعد از سه سال عشق گمشدم همو پیدا کردیم تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 72 پست
اگه واقعا اون حرف زده و این موقع شب پیام داده گذاشته بودت تو اب نمک دختر اب نمکی کم نداریم ویدیو درم ...

اون پیام نداد

من همه چیمو عوض کردم هیچ جوره نمیتونست پیدام کنه

دیشب تو اکانتم اسممو میگف میگفتم من نیستم

فقط میگف برگرد

من بهت اعتماد داشتم

خیانت کردی با رفتنت

برگرد

خانواده من ذهنیتشون قدیمیه کلانه سر این فقطمن سه ساله زندگی ندارمولی از طرفی حرف شماام درستهما سر ان ...

حتی اگه ذهنیتشون قدیمی باشه بازم اونا خانواده شمان نه اون پسر، خانوادت بزرگت کردن حتی اگه یه سری مشکلات داخلی باهم داشته باشید نباید بفروشیشون ب این چیزا، هم دیگه رو هم هوایی نکنید، برید پی زندگی خودتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اژ کجا میدونی زن بابات راست میگه و بابات دروغ.مگه نمیگی فامیلا رو میشناخته خوب اگه دوستت داشت از طری ...

فامیل نبودیم

ی دوست خانوادگی مشترک داشتیم که بعد اون قضیه با اونا هم قطع ارتباط کرد بابام ک منو پیدا نکنن

تو این سه سال اون موارد قبلی حل شده؟یعنی اگر برگزدین میتونسن با هم ازدواج کنید ؟

اگر نه که خب این ارتباط فقط یه چیز مسخره ست و بی اینده و هدف که تهش باز نابودی توعه 

برا چی از یه سوراخ دو بار گزیده میشی؟

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810