2777
2789
عنوان

بعد از سه سال عشق گمشدم همو پیدا کردیم تروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 72 پست
میشه مگه؟؟

فک کنم بشه 

قبلا یه گوشی داشتم توش میشد این یکی گوشیمو خبر ندارم یا هم یه برنامه ای نصب کن همچین اپشنی رو به گوشیت بده 

همه تماس های ناشناس دایورت کنه یه مدت 

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون موقع ام من ولش کردم بخاطر خانوادم💔اخه از طرفی زن بابام گفت وقتی رفتیمپسره گفته من دخترتو دوست د ...

اول باید بفهمی بابات راست گفته یا پسره 

و اینک دلیل مخالفت پدرت منطقی بوده؟

اول باید بفهمی بابات راست گفته یا پسره و اینک دلیل مخالفت پدرت منطقی بوده؟

خب منم همین دیگه نمیدونم بابام راست گفته یا نه

بابام مشکلش سن و اختلاف طبقاتی بود و بنظرم منطقی نیست

اژ کجا میدونی زن بابات راست میگه و بابات دروغ.مگه نمیگی فامیلا رو میشناخته خوب اگه دوستت داشت از طری ...

من مامانم یبار همینجوری بین منو خواستگارم بهم زد خ پسرخوبی بود از اون بمن دروغ گفت از من ب اون 

بعد ۸ماه سر کارای دیگ مامانم شک کردم بهش زنگیدم قسم خورد ک حرفهایی ک مامانم گفته رو نگفته 

ولی دیگ دیر شده بود فایده نداشت ۱هفته هرروز زنگ میزد همو ببینیم گفتم ن و کات 

هنوزم میگم کاش بهش برمیگشتم

خب منم همین دیگه نمیدونم بابام راست گفته یا نهبابام مشکلش سن و اختلاف طبقاتی بود و بنظرم منطقی نیست

اختلاف سنیتون چقدره 

فاصله طبقاتی ینی شما بالاترین؟ اگ آره بیشتر دقت کن مشاوره قبل ازدواجم برو حتما یجای خوب