خانوم ها کسی تجربه مشابه من داره؟ خیلی نگرانم سه روز تاخیر دارم و عادت نشدم در صورتی که همیشه سر تایم میشدم بدون تاخیر.. و حتی اغلب مواقع یک روز جلو مینداختم.. روز موعود بیبی چک زدم منفی بود.. الان روز سوم تاخیرم هست نه علائم پریود دارم نه علائم بارداری
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعیت من ده ساله ازدواج کردم و بچه دار نشدیم.. پارسال پولیپ داشتم عمل کردم دارو خوردم و این هفته چهارشنبه نوبت چک کردن و سونو پیش دکتر داشتم که ببینم برنگشته باشه..گفت روز پنجم عادت بیا برای سونو واژینال که متاسفانه من برای اولین بار عادت نشدم.. راستش دکترها گفتن منو همسرم بچه دار نمی شیم.. ده ساله که باردار و مادر نشدم
نميدونم والا منم ي روز تاخير داشتم بي بي زدم منفي شد علائم پريوديم دارم من معمولا تاخير ندارم معمولا ...
خوبه که حالا شما علائم پریود را داری حداقل تکلیفت معلومه..من اصلا علائم پریود ندارم.. تا به حال عقب ننداخته بودم.. اصلا شک به بارداری ندارم چون ده ساله بچه دار نشدیم.. میترسم کیست تخمدان یا ضخامت و بزرگ شدن رحم و اینا باشه.. چهار شنبه نوبت سونو دارم😞