وای منم دقیقا موقعی که مریض بودم نمیتونستم بخوابم خوابم میومد ولی نمیتونستم بخوابم یعنی ۴ بعد از ظهر که از خواب پا شدم (تا ساعت ۴ بعد از ظهرم فقط دو ساعت یا ۳ ساعت خوابیده بودم) تا فردا ۱۱ ۱۲ ظهر نتونستم بخوابم انقدر بد بود نمیتونستم بخوابم آخه باید استراحت میکردم ولی نمیتونستم ولی بادرنجبویه خوردم یکذره هم نودل خوردم تونستم بخوابم آخه از درد معده و استرس و خشکی گلو و افت فشارخون نمیتونستم بخوابم البته بادرنجبویه حل میکرد هم فشارخونمو میاورد بالا هم آرامش بخش بود هم درد معدمو آروم میکرد این ویروس بدبجوری گلو رو خشک میکنه سرفه و آبریزش بینی هم داشتم عفونی شده بود حتی خون هم یکذره تو آبریزش بینی بود ولی خدارو شکر رنگ خلط سینم روشن تر بود فقط آبریزش بینیم رنگش خیلی وحشتناک بود البته من هفته پیش از شنبه تا پنج شنبه اینجوری بودم به لطف خدا سردرد و بدن درد و گرفتگی بینی رفع شد و اشتهام باز شد و الآن وضعیت عمومیم خدارو شکر بهتره ولی باز خلط دارم و سرفه کم هم دارم البته خواب من هم بهم ریخته به خاطر این مریضی بی حوصله شدم دلم گردش میخواد ولی باز از این ویروس میترسم شاید گردش نرم البته باز بخاطر تحصیلات نمیتونم پیش آدما نرم شاید جایی برم که آدم نباشه مثلا طبیعت برم
امروز خوندم این ویروس لعنتی آنفولانزا H1N1 دوباره اومده آخرین بار سال ۹۸ بود همین ویروسو گرفتم علائمش دقیقا مثل الآن بود از کرونا هم سخت تره باور میکنی من کرونا نگرفتم چون انقدر این آنفولانزا سخته کرونا رو به شکل سرماخوردگی دو روزه میگیرم
از افت فشارخون داشتم میمردم روز سه شنبه از سرفه شدید داشتم میمردم
ایکاش شهر های درگیر رو تعطیل کنند سال ۹۸ برخی شهر ها تعطیل شد ولی تهران تعطیل نشد خیلی ویروس خطرناکیه
با اینکه سیستم ایمنی من قوی بود ولی گرفتم
معلوم نیست این ویروس آنفلوانزای H1N1 چیه دیگه
من اول فکر میکردم از مکه اومده باشه ولی دیدم نه هر سال این ویروس میاد البته امسال باز شدید شده
از سال ۹۸ تا به حال اینطور مریض نشده بودم بدبختی من تو این بیماری هفته پیش این بود هفته اول گلو درد گرفتم ضعف پیدا کردم درمان شد هفته دوم دندون درد پیدا کردم ضعف پیدا کردم درمان شد هفته سوم آنفولانزا گرفتم کلا یک ماه داشتم با بیماری مبارزه میکردم
البته با داروهای گیاهی درمان کردم ولی با این حال پنج روز طول کشید درمان بشه
الآن متاسفانه پدرم دچار همین بیماری شد اول خالم بود بعد من و زنداییم بعد مادرم الآن هم پدرم ولی برای منو و پدرم سخت تر بود احساس میکنم پدرم از من هم شدید تره