2777
2789
والا خانواده خیلی وقته بیخیال ما شدن💀😂اما خب واقعا بده دیر خوابیدن عوارض زیاد داره

من الان بابام اومد یه‌نگاه تاسف بار کرد

گفت ساعت ۳ صبه بخواب

گفام دارم کتاب میخونم تموم شه میخوابم🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

میگن بنظرت ما گوش میکنیم؟

نچ

تاره من چون یه پارتنر هم دارم اونم‌گیر میده گوشیم رو از دسترس خارج‌میکنم ک فکر کنه خوابم🤣🤣🤣

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ویروس گرفتم درد دارم نمی‌تونم بخوابم

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
من الان بابام اومد یه‌نگاه تاسف بار کردگفت ساعت ۳ صبه بخوابگفام دارم کتاب میخونم تموم شه میخوابم🤣🤣

ما برای وی کتاب هستیم⁦(⁠T⁠T⁠)⁩

*بغض⁦(⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠˙̫̮⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠)⁩

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
ما برای وی کتاب هستیم⁦(⁠T⁠T⁠)⁩*بغض⁦(⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠˙̫̮⁠ ⁠ꈨຶ⁠ ⁠)⁩

🤣🤣🤣🤣

یوتوب چیه؟برنامه اس؟ندارم من توضیح بده...چقد تباهم

حالا خوبه چندین ساله تو سیستم عاملا چپوندنا😂💔 آره برنامست، کلا فضای مجازی خوب نیست اما خوب حداقل یوتوب از همشون بهتره🤝🏻

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•
2810