2777
2789
عنوان

خواهر نامزدم گفت اگه من باهات بودم نمیزاشتم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 82417 بازدید | 661 پست
اصلا من طلا رو حساب مال خودم نمیکنم امانت دستم

منم ب همسرم گفتم اینا برای تو هست و هروقت نیاز داشتی میفروشیم در صورتی ک اون هرگز این کارو نمیکنه ولی منم شعورم میرسه ک بهش ب چشم تیغ زدن نگاه نکنم بعضیا نمیفهمن خوشگلم🥲❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این مدل نمیپسندم در کل . اما بهت یه توصیه خواهرانه میکنم .شما خودت رفتی و اینو پسندیدی ، حتما ب ن ...

خیلی لطف کردی عزیزم ممنونم بابت راهنماییت عزیزدلمی❤️😍

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

ما خانوادگی کارمون تو طلا هست😂 این طلایی ک گرفتی هم گرون و هم شیکه مبارکت باشه ب حرف اون دخترم گوش ...

مرسی گلم منم بهترشو برای شما میخام عروسک😍

به‌نظرم خیلی ناز و دل‌نشینه اگر من بود قطعاً همین و می‌خریدم چون عاشق این سبکم، عزیزدلم یه نکته‌ی رو می‌خوام بهت بگم اینکه توی زندگی نظر و احساسات خودت رو اولویت قرار بده وقتی تو به انتخاب و علایق خودت احترام بزاری زندگیت شیرین میشه وقتی شک و  تردید و داخل ذهن و قلبت بیاری قطعاً به مشکل می‌خوری ثابت قدم باش.اون دیده خیلی سنگین و زیبا هستن اینطوری گفته از حسادتش.

اره میگن چون رنگی گرفتی زشته ولی مینا کاری هست و جدید ترین کار النگو

حرف هیچکسسسسسسسسسسسسسسسسس برات مهم نباشه اون کاری که دوست داری رو انجام بده، میگفتی هرکسی یه سلیقه ای داره من دوسشون دارم و لذت النگوهات رو ببر عزیزم

خوب حق داشت بنده خداااکسی النگو نمیندازه النگو از قدیم خز بود

از این نظر نگفتن ک نندازیم گفتن چرا زرد نگرفتی فکر میکنم برای طلا نخریدیم

خودشون دستشون پره انشالله خدا هزار برابرشو بهشون بده چون مثل خواهر میمونن برام😍

به‌نظرم خیلی ناز و دل‌نشینه اگر من بود قطعاً همین و می‌خریدم چون عاشق این سبکم، عزیزدلم یه نکته‌ی رو ...

مرسی عزیزم چشممم ❤️

من النگو ساده رو بیشتر ترجبح میدماین سبک النگو شبیه افغانستان پاکستان سیستان بلوچستانه

عاشق بلوچام خیلی خوشحال شدم ک ی شباهت دارم باهاشون😍

2810