من این مدل نمیپسندم در کل .
اما بهت یه توصیه خواهرانه میکنم .
شما خودت رفتی و اینو پسندیدی ، حتما ب نظرت زیبا اومده ک خریدیش .
زن عموی من دقیقا همین بلا سرش اومد
زن عموم بچه سال بود ک ازدواج کرد . شانزده سالگی عقد و هفده سالگی عروسی کرد .
عمه هام دیدن النگو هاش سنگین خریده . فتنه کردن گفتن بیاین بگین زشته و اینا ، بعد باهاش بریم سبک ترشو برداره😐
دیگه اونم بچه سال بود و نمیفهمید . به محض اینکه یکی از عمه ها گفت زشته و اینا ، باور کرد و خودشو باخت . گفت وای راست میگی . یعنی تو ذوق میزند . اونام تااازه فهمیدن بلهه چه تیکه چرب و نرمیگیرشون اومده برای اذیت کردن و سرگرمی .
بردنش سبک تر خریدن . بعد با مظلوم نمایی با پول باقی مونده هه یدونه سکه نمیدونم چند گرمی خریدن پس انداز خودشون .
هنوزم دارنش😬
بعد از اون بود ک مدام از زن عموی بچه سال من سواری میگرفتن .
و الان تازه بعد از سال ها فهمیده نباید بهشون باج بده و حرفاتون از رویمنطق نیست اصلا . ک یه کم دیره و تا جایی ک میتونستن جیب برادرشون و مغز زن برادرشون تو این سال ها دوشیدن .
د رمقابل یکی از زن عمو هام بود که روز عقد بهش گفتن باید لباس محلی اجاره ای بپوشی و ... اونم لج کرد ور داشت رفت تور خرید .
یعنی قشنگ رید ب حرفشون . ن محلی پوشید ن اجاره ای
الان مثل س.... از این زن عمو دومیم حساب میبرن .
اصلا نمیدونن تو زندگیش چ خبره و ب خودشونم اجازه نمیدن ک بپرسن اصلا .
یعنی میدونن اگر فضولی کنند جوابی ک میشنون یا سکوته یا سنگ روی یخ شدن .
من نمیگم باید دهن پارگی کرد . باید با پنبه سر برید .
مثلا الان تو اینو عوض نکن
اگر عوض کنی دیگه سوارت میشن
نمیگم نقشه دارن ک سبک تر بخری
میگم در کل نظر هیشکی جز خودت تو زندگیت برات مهم نباشه .
چون اگر یکبار فقطط یکبار به نظرتون احترام بزاری باید تا آخر عمرِ زندگیت براشون دولا راست بشی و اطاعت کنی .
همین زن عمو با سیاستم یکبار با خانواده شوهر دهن ب دهن نشده و بد صحبت نکرده همش با لبخند وسکوت و ... رد میکنه میره و ولی همین زن عمو اولین ک ساده هست هزار با حرمتش زیر پا گذاشته شده بهش حرفای بد زدن و... اما کی ارج و قریش بیشتره ؟؟؟ اون زن عمو با سیاسته دومی!
زیاد تایپ کردم خودمم خسته شدم . اما اگر از زندگی این دو نفر درس بگیری زندکیزناشوییت بهشت میشه
دعوای بین خودت و همسرت ب حد اقل میرسه
تنش بین خودت و خانواده همسرت به صفر میرسه
راستی !
اخبار و اتفاقات ساده خانواده همسر یا حتی مشکلات خودت باهاشون اصلا و ب هیچ عنوان به خانواده خودت باز گو نکن . گاهی خانواده هامون راهنمایی های میکنن ک کند میزنم ب عموی. . اونا همیشه راه درست رو نشون نمیدن . این تجربه خودم بوده