2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای بیاید که نا ندارن له ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 66 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچم نوزاد از الان بفکر کلاس اول رفتنش هستم میترسم خیلی کتک بخوره ازم واقعا روانی میشه آدم به بچه ...

ایشالا تا اون موقه سیستم اموزشی درست شده نشد من ک تن ب این دری وریا نمیدم انقده میرم و‌میام میگم تا بفهمه من بچمو له نمیکنم

برای بچه ددلاین مشخص کن باید باهاش حرف بزنی بگی این رویه که چهار ساعت برای نوشتن مشق طول می‌کشه آزار دهنده ست و هم منو کلافه می‌کنه هم تو رو به نظرت چی کار می تونیم بکنیم که این مسأله حل بشه ؟ در نهایت براش دد لاین مشخص کن که مشق از ساعت فلان تا ساعت بهمان باید تموم بشه اگر انجام نشده بود دفتر کتاب بسته میشه و باید خودت با معلم روبرو بشی که چرا مشق هات نوشته شده نیست (حتما با معلم هماهنگ باش سمی و افتضاح رفتار نکنه در حد بازخورد دادن و یه پیامد ساده باهاش برخورد کنه فقط تا کم کم جا بیفته برای بچه )

اگر دستش کنده دست ورزی کن حتما باهاش 

رنگ کردن قیچی کردن اینا دست بچه رو تقویت می‌کنه 

موقع انجام تکالیف هم عوامل حواس پرتی رو دور کن 

خوراکی دستشویی خواب هر چی هست رو قبلش بگو بره انجام بده 

محیطی که میخواد مشق بنویسه شلوغ نباشه تلوزیون روشن نباشه 

لوازم تحریر هر چی هست کنارش باشه که بهونه آوردن شون رو نکنه و وقتی نشست تا دو ساعتی که مثلا در نظر گرفته بودی باید تموم کنه یک دقیقه هم تایم اضافه بهش نده و جمع کن وسایل رو 

دقت کن از قبل با بچه هماهنگ کردی صحبت کردی سر تایم به توافق رسیدی حالا موقع اجرای قانون دیگه زیر سیبیلی رد کردن نداریم

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
اره بخدا فک کن ۱۲سال مدرسه خودمون بدون پدرومادری ک زوربگه بنویس بنویس خودمون بارهمه مسئولیتارو کشیدی ...

یه چی بگم؟؟خودت بخوای انجام بدی که بچه چیزی یاد نمیگیره ،خودشم بخواد انجام بده اینجوری سرویس میکنه

برو گام به گام پایه تحصیلیشو بخر ،تکلیفاشو ضربتی باهم انجام بدین،جواب دادنیارو لااقل زود جواب میدی 

نوشتنیاشم واسش جایزه بزار بگو مثلا فلان تکلیفتو نوشتی میزارم مثلا فلان کارو بکنی یا فلان خوراکیو بخری یا هرچی ،اینجوری کلی جلو می افتی

ننیدونم بیچاره پیرکوچیکم انقد مهربونهمن بخاطر لجبازی دخترم بااین طفل معصومم دعوام

منم یه دختر کوچیک دارم  میخواد بغلم باشه همش

از اون طرف تا دست دخترمو نگیرم یه نقطه هم نمیذاره امروز کلی دعواش کردم اصلا دست خودم نبود 

نه صبحانشو تو مدرسه میخوره نه ناهار میخوره بعدم همش گریه میکنه گشنمه هی باید براش یه غذای دیگه بیارم دوتا لقمه میخوره میگه نمیخوام باز ده دقیقه بعدش میگه فلان‌چیز برام درست کن یعنی واقعا کم آوردم از دستش

مدرسه ی دختر من افتر اسکول دارن بچه ها هروز مشق ندارن و سه روز درهفته که مشق دارنو یک ساعت و نیم بعد ...

چه باکلاس 

ماهی دو تومنی به عبارتی می‌کند سالی ۲۴ میلیون که خب مثل بقیه مدارس غیرانتفاعیه 🤔

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

من بچم نوزاد از الان بفکر کلاس اول رفتنش هستم میترسم خیلی کتک بخوره ازم واقعا روانی میشه آدم به بچه ...

نوزاده 😍

ازم کتک بخوره 😂😅😭

چه ننه جان باحاای شما 

بیخیال برو یکم گردنشو بوکن لذت ببر کوتا ۷ سال بعد 

من بچم نوزاد بود نمیتونستم هروقت اراده کردم بوش کنما 

پیش پدرش بود 

برو برو خوشبختیتو جشن بگیر 

بخدا خیلی حال میده کنار بچس باشه ادم 

سایت ۱۲۰ سال بالاسرش باشه فندقو😍😁

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍

نوزاده 😍

ازم کتک بخوره 😂😅😭

چه ننه جان باحاای شما 

بیخیال برو یکم گردنشو بوکن لذت ببر کوتا ۷ سال بعد 

من بچم نوزاد بود نمیتونستم هروقت اراده کردم بوش کنما 

پیش پدرش بود 

برو برو خوشبختیتو جشن بگیر 

بخدا خیلی حال میده کنار بچس باشه ادم 

سایت ۱۲۰ سال بالاسرش باشه فندقو😍😁

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
این شیوه گفتگو رو ب حافظت بسپار واسه همه جا ب کارت میاد۱ اول احساستو‌بگو احساس میکنم بچم دیگه دوس ند ...

آخه امروز همه جمع و تفریقای فرایندی رد کامل جواب داده 

کلی پیشرفت کرده خودمعلمش نوشته بود هزار آفرین و فیلم توضبحای درسیدخترمو تو گروه برای بچه ها میزاره ولی نمیدونه پشت این بچه زرنگ یه مامان داغون با ضعف اعصابه...اگه نارضایتی داشته باشم حس میکنم مثل قبل به پیشرفت دخترم اهمیت نمیده

چه باکلاس ماهی دو تومنی به عبارتی می‌کند سالی ۲۴ میلیون که خب مثل بقیه مدارس غیرانتفاعیه 🤔

مدرسش غیر انتفاعیه دیگه سال ۴۷ تومم مدرسه جداس هزینش

و افتر اسکول سالی ۲۴ نمیشه کل ۱۲ ماه سالو نمیرن که 

۹ ماهشو میرن که دی و خرداد و اردبهشت مشق ندارن کلا 

موند ۶ ماه 

و سالی ۱۲ میلون 

کلا باشهریه اصلی میشه ۶۰ تومن 

چ خوب بود🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خوبی از خودته خواهرجون،خلاصه بدخواه مدخواه داشتی یا خواسی بری دعوا صدام کن بیام،یه تلیری ازاین فوشای ریز بلدم ،گیسم خوب بلدم بکشم،ایربگامم بزرگه هرچی بزنن بهش هیچیم نمیشه،کمونه میکنه میخوره به خودشون🤭😋😂😂😂😂😉😉

2810