2777
2789

از این تکلیف و مشقش خستم خدایا

از ساعت ۷ شب طوووووووووووووووولش داده تا ساعت۱۱

اخرش دیگه قاطی کردم ضعف اعصاب گرفتم پاهام ضعف کرده سرم درد میکنه

میخوام فردا برم پیش معلمش

بگید چی بگم بهش که به بچه گیرالکی نده ولی مجبورشون کنه خودشون بدون دخالت و زور ما تکلیفشونو بنویسن؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مدرسه ی دختر من افتر اسکول دارن 

بچه ها هروز مشق ندارن 

و سه روز درهفته که مشق دارنو یک ساعت و نیم بعداز،مدرسه تو کلاس میمونن تکالیفو انجام میرن و پای تخته حل میکنن و هم رفع ایراده هم وقتی میرن خونه هیچ کاری ندارن واسه مادرا 

ماهی دوتومنم میگیرن 

تر و تمیز 😄

البته کلاس دختر مم ۱۷ نفره هست 

که ۱۳ نفرشون تو این طرح هستن 

۴ تاش میرن خونه 

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
زگهواره تا گووووووور دانش بجویبگو ساییدین مارو ،ماییدین گارو ،بااین تکلیف دادنتون بی ناقوسای خارکِشه ...

اره بخدا فک کن ۱۲سال مدرسه خودمون بدون پدرومادری ک زوربگه بنویس بنویس خودمون بارهمه مسئولیتارو کشیدیم

الانم باید مسئولیت بچمون .ینی داغونم

این شیوه گفتگو رو ب حافظت بسپار واسه همه جا ب کارت میاد

۱ اول احساستو‌بگو 

احساس میکنم بچم دیگه دوس نداره مدرسه بیاد و ذوق و‌شوق قبلشو نداره

۲ شرایط موجود رو بدون اغراق و‌توهین و ... توضیح بده از دید یه سوم شخص

دیروز از ساعت فلان تا فلان داشتیم مشق مینوشتیم و هیچی از روزمون نفهمیدیم 

۳ نیازتو بگو یا راهکارتو‌بگو

من فکر میکنم اگه شما راهی رو پیش بگیرید ک مشقای کمتری بچه ها تو‌طول روز داشته باشن اینجوری از درس و مدرسه زده نمیشن و کاش بشه سعی کنید در حد رفع نیاز آموزشی مشق بگید تا بچه ها از کودکیشونم لذت ببرن

دومه

ببین من حسرت داشتم بچم پیش خودم باشه یا سرزندگیم باشم بشینم حرص این چیزارو بخورم 

اون پستی که راجع به افتر اسکول نوشتمو بخون 

بخدا نصف بیشتر کلاس بچه طلاقن باباها از خداخواسته از این طرح استقبال کردن 

یا مادراشون شاغلن 

باور کن شیرینه اینایی که میگی 

درلحظه عصبی و کم خواب و کفری میشی و یه حرفو باید صدبار تکرار کنی اما باطن قضیه خوشبختیه .

😏اگر سگ پارس کنه ما چکار میکنیم؟🤔مسلما پابه پاش پارس نمیکنیم فقط میگیم چخه 👎...‌ چخه گفتن من ندادن جواب ریپلای هاییه که بوی پارس کردن میدن 👊👍
2810