2777
2789
عنوان

مامانای بچه مدرسه ای بیاید که نا ندارن له ترینم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم فردا امتحان ریاضی داره دیگه کارمون به جنگ و دعوا کشیده شد

دست آخر دوتامون دلخور و داغون خوابیدیم

یه مسئله رو با صدتا غر و ناله حل میکرد

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
آخه امروز همه جمع و تفریقای فرایندی رد کامل جواب داده کلی پیشرفت کرده خودمعلمش نوشته بود هزار آفرین ...

گاهی وقتا باید ببینی در ازای ب دست اوردن چی چیو داری از دست میدی خب تو اینجوری داری تیکه خوب کار معلمو‌بهش نشون میدی تیکه بدشو ازش پنهون میکنی 

اتفاقا تویی ک اللن صد در صد کارشو داری انجام‌میدی باید بگی این همه فشار چ نتیجه ای داشت تا معلم ترغیب نشه ب بقیه هم همین فشارو بیاره 

شاید مادرای دیگه واقعا نخوان ب قیمت خراب شدن رابطشون صد در صد رضایت معلمو‌کسب کنن.

بلده زرنگه ولی طولش میده لفتش میده یه اعصاب خوردکنیه ک نگو

اگه تشویق و تطمیع جواب نداد،از دره تهدید وارد شو 

بگو اگه زود انجام ندی ،مثلا فلان کارو بازیو یا هرچی رو نمیزارم انجام بدی یا فلان چیزو واست نمیخرم ،البته یه وقت مث تولید پراید نشه ،کیفیتو قربونیه کمیت کنی،بدو بدو بنویسه هیچی یاد نگیره😁

بلده زرنگه ولی طولش میده لفتش میده یه اعصاب خوردکنیه ک نگو

بهش بگو زمانی میتونی بری بازی کنی که مشق هات رو نوشته باشی و اجازه هیچ کاری رو بهش نده توی تایمی که مشخص کردید برای مشق نوشتن 

تهدیدی نگی بخاطر یه مشق گند بزنی توی رابطه تون 

تهدیدی اینطوری میشه که اگر مشقاتو ننویسید نمیتونی بری بازی کنی اینطوری نگو  همون طوری که گفتم درست مطرح کن مقاومت بچه از بین می‌ره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
آخه امروز همه جمع و تفریقای فرایندی رد کامل جواب داده کلی پیشرفت کرده خودمعلمش نوشته بود هزار آفرین ...

عین من پسرم کلاس سومه شاگرد اول کلاسه، ولی به هر کی میگم مشقش رو به زور می نویسه باور نمی کنن، شوهرم میگه در واقع تو شاگرد اولی چون یه روز دست بکشی میشه شاگرد آخر

2810