2777
2789
عنوان

دلم پره امشب 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست
گلا تو دست من خراب میشن نمیدونم چرا ولی ممنون راست میگی بالاخره خدا بزرگه یه چیزی پیدا میشه که سرگرم ...

آخی عزیزم عیب نداره مثلا آفتاب گرفتن

بری پشت پنجره آسمون رو نگاه کنی

اینها هزینه ای هم ندارن کتاب مورد علاقت بخر بخون یه کتابی که داستانی باشه ذهنت مشغول بشه

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روح مادرتون شاد باشه

ان شاالله مشکل پدرتون هم برطرف میشه

شما الان صاحب زندگی مستقل خودتون هستید

با شوهرتون هم اصلا دهن به دهن نکنید 

صبرم زیاده اما عمری نمونده باقی💔 ......
حماقت جزو اولینها هست که به مرد باهاش رفیق میشه وخیلی هم باهم جور میشن ولی بروز احساس واقعیش براش ک ...

درسته مردها همشون مثل هم نیستن زنها هم همینطور من فقط خواستم درد دل کنم انشالله که مشکلتون حل بشه 

باور اینکه واقعا حتی به اندازه دکمه لباسش هم مهم نباشی سخته اینکه اصلا روت غیرتی نداره سخته با خودم میپرسم پس چرا به زور نگهم داشته. اون منو خانواده خودش نمیدونه. من یه خانواده میخوام اون منو از پدرم جدا کرده پس باید بهم محبت کنه این زمینه رو ایجاد کنه که من خانوادشم و براش مهمم  حتی اگه منو کتکم بزنه حتی اگه فحش بگه بعضی وقتها که عصبیه چرت و پرت بگه به خاطر اون زمینه من هیچی نمیگم و همون لحظه فراموش میشه اما همسر من متاسفانه این زمینه رو ایجاد کرده که من یه مزاحم و نون خور اضافی وبال گردنم مایه بدبختیشم و مدام و هر روز و هر روز تکرارش میکنه هم زبانی هم عملا تو رفتارها و منظورها 

من نمیگم همه مردها بدهستن میگم این یه اخلاق رو که تو خانومها هم هست رو درک نمیکنم

کلا بگم داستان زندگیم خیلی پیچیدست الان منو برده یه شهر غریب خییلی دور که کاملا تنهام و هیچ امکاناتی ...

اگه جای من بودی خیلی عالی میشد چون من عاشق نعماتی هستم که شما دارید

تنها با عشقتون  بدون مزاحم میشه تا عمق وجودش نفوز کرد ویا اجازه داد که وارد دنیای شما بشه دخالت دیگران تموم شده    

به هر حال خصوصیات خوبم داره، نداره؟ دلتو به خصوصیات خوبش خوش کن، انسان کامل که نداریم بالاخره هرکس ی ...

راست میگی به اینم فکر کردم ولی من درکل قصدم اینکه دیگه از لحاظ عاطفی اینقدر احمق و ساده نباشم که فورا بشکنم.من دوست دارم مستقل باشم دوست ندارم هر کس هرجور دلش خواست باهام رفتار کنه هیچ وقت نتونستم این حرف رو که زن باید دربرابر شوهرش ساکت باشه رو درک کنم

از نظر من غرور مرد تو ریاست و سروری به خانوادست مثل یه کوهه که اگه بشکنه دیگه کسی مثل کوه پشتت نیست که وایسه وغرور زن تو قلب و عاطفشه و مثل یه خونه گرم و پر از محبته که اگه بشکنه دیگه خونه ای برای مرد نمیمونه که به آرامش برسه.

اگه جای من بودی خیلی عالی میشد چون من عاشق نعماتی هستم که شما داریدتنها با عشقتون بدون مزاحم میشه ت ...

دقیقا ۲ سال اول من کیف میکردم که تنهام و سرزنش ها و مزاحمت های بقیه وجود نداره اخلاق همسرم یکم خوب شده بود تا اینکه به لطف تلفن دوباره دخالتها شروع شده کلا اینکه قراره یکی دوماهی بیان خونمون بمونن و از الان شروع کردن و اینکه همسرم به ساز اونا میرقصه و هوایی میشه اذیتم میکنه اصلا شخصیت مستقلی نداره و ازش سواستفاده میکنن و من هیزم تر هم به آتیش اون میسوزم

.الان بازم فراموشم شد و اصلا تاب نمیارم که قهر باشم من احمقم واقعا احمق. هزار بار از یه سوراخ آدم گزیده نمیشه ولی من احمق...

قلبم یا خیلی ضعیفه یا خیلی قوی که کلا تحمل قهر رو نداره

قصدم اینه که اصلا اجازه ندم با احساساتم بازی کنه و نمیدونم چکار کنم خیلی بده که همش من آشتی کنم چون اون همیشه دعوا رو شروع میکنه.

الان این حرفها هم دیگه برام بچگانست و کلا باور اینکه با یه بچه ۳۶ ساله طرفم سخته اگه علت کارش رو بهم رک بگه خب من ناراحت نمیشم و تحسینش میکنم مثلا با این رفتارهاش نمیدونم چی رو غیر مستقیم میخواد بهم برسونه که بیشتر باعث سردرگمی و عصبانیت و فشار روانی من میشه.از فیلم بازی کردن بدم میاد.

در کل صبر کردن خوبه ممنون که با من همدردی کردین و خداروشکر آروم شدم خیلی بهم ریخته بودم چون تاحالا همچین حرفهای زشتی بهم نزده بود و از این به بعد انشالله سنجیده رفتار میکنم که بهم  کمتر آسیب برسه.

درسته مردها همشون مثل هم نیستن زنها هم همینطور من فقط خواستم درد دل کنم انشالله که مشکلتون حل بشه با ...

امشب خیلی حالم بد شد یعنی حالم از خودم واز اون موجوداتی که داشتن یه عضو رو دلیل مردبودن میدونن خجالت زدم میکنه  دیدار شما با دوست هاتون سخته یا نه میتونید زمانی رو به کوه نوردی برید وافکار منفی رو دور کنید اگه امکانش بود من میتونم ادرس گروه خانمهای کوه نوردی که خواهرم  ادارش میکنه رو در اختیارتون قرار بدم حدود 10 نفر هستن ولی دارن با همه سختیها میجنگن مثل یه جنگ جو که خیلی از اقایون نمیتونن حتی بهش فکرکنن به نوعی منهم دارم ازاونها کمک میگیرم امامخفیانه

امشب خیلی حالم بد شد یعنی حالم از خودم واز اون موجوداتی که داشتن یه عضو رو دلیل مردبودن میدونن خجالت ...

سلام صبح بخیر ممنون از لطف و حسن نیتتون من امروز به لطف خدا روز جدیدی رو شروع کردم و انشالله که خودش کمک میکنه و همین الانش هم به لطف خدا خیلی حالم خوبه از این به بعد باید یکم شخصیتم رو حفظ کنم و به گفته دوستمون نکات مثبت رو در همسرم پیدا کنم چون به هرحال هرکس یه ایرادی داره دیگه گذر زمان خیلی چیزا رو روشن میکنه

دیشب خیلی بهم ریختم چون همیشه به رفتارش توجه نمیکردم اما؛ چون ایندفعه امتحانش کردم، اینقدر حالم بد شد. نباید دیگه به کارهاش فکر کنم به هیچ وجه نادیده گرفتن هم خوبه

صحبت با تک تک شماها هم یکم حالمو بهتر کرد ممنون از همگی

خب قصد دارم کتابهامو بخونم و تلفنی با بعضی از دوستام صحبت کنم و ورزش کنم چون ۲ ماهه که برای خودم وقت نذاشتم شاید خوب باشه