2777
2789
عنوان

خونمون نور نداره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره نور زرد و سفید بهتر از همه سفیدهمنظورم به قشنگی نبود من خودم احساس میکنم نور مهتابی کدر و بد رنگ ...

اره حتما امتحان میکنم بدون مهتابی هم روشن میکنم با زرد و سفید ببینم چطور میشه مرسیی

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

پرده سفید بزنید باز نور تو شب بیشتر میشه پرده خیلی تاثیر داره حتما که نباید نور از سقف باشه آباژور ر ...

جدیی مرسییی‌ اره پرده میخوام سفید بزنم 

۴۰

توی ۴۰ متر سه تا لوستر باید مثل روز بشه ها؟ لوسترا چند شاخه ان؟

ما توی ۳۸ متر دوتا لوستر ۱۰ شاخه با لامپای ۹ وات زدم عالیه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
توی ۴۰ متر سه تا لوستر باید مثل روز بشه ها؟ لوسترا چند شاخه ان؟ما توی ۳۸ متر دوتا لوستر ۱۰ شاخه با ل ...

لوستر مدرن هست ۳تا هست . تو این عکس دوتاش معلومه . یکی دیگه لوستر پشت سرم هست تو عکس نیوفتاد نگاه کن رنگ خونه رو انگار تاریکه

بسه دیگه مگه میخوای عکس از عروس دوماد بگیرید اینقدر روشنایی میخوای.ما شبا فقط یه لامپ ۲۰ وات روشن می ...

عکس خونه رو فرستادم نگاه کن

لوستر مدرن هست ۳تا هست . تو این عکس دوتاش معلومه . یکی دیگه لوستر پشت سرم هست تو عکس نیوفتاد نگاه کن ...

برای کناف کاری جا داره که ، بگید می‌خوایم خیلی پایین نیاد، ی نور مخفی میزنید کلی عوض میشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
جدیی مرسییی‌ اره پرده میخوام سفید بزنم

بله همینطوره رنگ روشن خونه رو پر نور میکنه 

لامپ ترکیب زرد و سفید به اضافه حداقل دو تا  آباژور رومیزی  با کلاهک رنگ صدفی 

به نظر میاد از نوع لوستر هم باشه کم نوری خونه ات البته برای مهمانداری به نظر کم نوره که با آباژور فک کنم حله و با چنکته ها بالا که عرض کردم خدمتتون

برای کناف کاری جا داره که ، بگید می‌خوایم خیلی پایین نیاد، ی نور مخفی میزنید کلی عوض میشه

نه تو این عکس سقف بلند نشون میده .اینا این اشپزخونم هست سقف کوتاه هست برای کناف حداقل ۲۰سانت میاد پایین . همینطوری دستم به لوستر میرسه بیاد پایین که هیچی

بله همینطوره رنگ روشن خونه رو پر نور میکنه لامپ ترکیب زرد و سفید به اضافه حداقل دو تا آباژور رومیزی ...

حتما لحاظ میکنم نظراتتون رو خیلی ممنونم🙏🙏🙏

نه تو این عکس سقف بلند نشون میده .اینا این اشپزخونم هست سقف کوتاه هست برای کناف حداقل ۲۰سانت میاد پا ...

برای آشپزخونه هم نور طبیعی یا زرد کم رنگ  مخفی حتما بزن زیر کابینت بالایی پر نور و فضای کارت رو جلوه میده 

2810