2777
2789
عنوان

خونمون نور نداره چیکار کنم

154 بازدید | 29 پست

صبح ها نور داره . منظورم شب ها هست . سقف کناف نیس . سه تا لوستر مدرن داره . بعد برای اینکه پرنور تر بشه یه مهتابی بزرگ هم کنار به دیوار زدیم ولی باز انگار خونه تاریکه . دیوار ها سفید کابینت و در همه سفید . مبلها هم کرم سرامیک هم کرم . ولی باز نورش کمه . البته پرده نداره هنوز پنجره ها . بنظرتون پرده بزنم نورش بیشتر میشه؟؟ یا ازین کمترهم میشع؟

چون کناف نبود سقف لوستر مدرن انتخاب کردیم که نوربیشتر داشته باشه چون بقیه لوستر ها فقط زیبایی دارن نور ندارن

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید زیادی حساس شدی

نمیدونم ولی باز حس تاریکی میکنم . بنظرت پرده بزنم باز تاریک تر از این میشه؟ یا روشن میشه؟

خواهر من با یه دونه لامپ سر میکنم فقط برا مهمونی خونه رو چلچراغ میکنم

خب منم برای مهمون میگم  دوست دارم روشن باشه همه جا وگرنه خودم که همون یه لامپ بستمه

مهتابی کار رو خراب نکرده؟ترکیب نور زرد و سفید

نور زرد و سفید قاطی بزنم؟ مثلا یه لوستر زرد و دوتاشو سفید بزنم؟ نمیدونم اینبار امتحان میکنم ببینم چی میشه.

چون خونمون ساده هست و همه روشن هست مهتابی هم خیلی طرح ساده گرفتیم و با لوسترامون ست شده و ضایع نیس 

پرده سفید بزنید باز نور تو شب بیشتر میشه پرده خیلی تاثیر داره 

حتما که نباید نور از سقف باشه آباژور رو میزی بزارید 

برای خرید لامپها بعضی شرکت‌ها نور بیشتری داره برای یه وات مشخص 

مثلا ۱۵ وات یه شرکت از ۱۵ وات شرکت دیگه پر نورتر 

نور زرد و سفید قاطی بزنم؟ مثلا یه لوستر زرد و دوتاشو سفید بزنم؟ نمیدونم اینبار امتحان میکنم ببینم چی ...

آره نور زرد و سفید بهتر از همه سفیده

منظورم به قشنگی نبود من خودم احساس میکنم نور مهتابی کدر و بد رنگه

🍷🌊You'll be the saddest part of me

اگه خونه مال خودتونه سقفشو کناف کنین

مال خودمون که هست ولی سقفش همین الان هم کوتاه هست تا حدودی . اگه کناف کنیم دیگه خیلی پایین میاد

2810