2777
2789
سلام دورت بگردم الهی ک اتفاقایه قشنگ برات بیفته و اشک شوق همیشه تو چشمات باشه

فدای شما🎀

همچنین بانوی مهربان ، ممنون از دعای قشنگتون💌✨🌷❤️

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا مادر شوهر نترسید اینو تعریف کرد؟؟ شوهرش میدونه؟ پسرش چی؟

شوهرش خیلی ساله فوت شده وقتی شوهر من 9 سالش بوده خودشم سه ساله به رحمت خدا رفته

نه ظاهرا همه میدونن علاقه ای به شوهرش نداشته 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

شاید حرفم تلخ باشه برای یه عده که داستان دارن و رو بچه شون میزارن داستانو...

واقعا طرف مقابلتون چه گناهی کرده که خواسته یا ناخواسته باهاتون ازدواج کرده و با یه دنیا آرزو بچه آورده...

چرا باید اسم عشق سابق تون یا هر اسمی که میخاستید رو بچه فرضیتون بذارید رو میزارید رو بچه هاتون...

واقعا خودتون دوست داشتید کسی باهاتون این بازی کثیف رو بکنه...

یه عمر فقط جسمش تو خونه باشه و دلش جای دیگه...

شما میتونسید ازدواج کنید باهاش...اگه به هر دلیلی به هم نرسیدید بهش می‌توانستید مجرد بمونید و با آرزوهای یه نفر دیگه بازی نکنید...

یا اگه ازدواج کردید و طرفتون رو دوست ندارید باز دلتون پیش عشقتونه لااقل بچه نیارید و سینه تون رو بدید جلو و برید...

واقعا از ته دلم آرزو میکنم خدا همه اونایی که ته دلشون حس خیانت و زهر شیرینش رو با عشق اشتباه گرفتن...خدا خودش بدجوری سرشون بیاره تا بدونن خیانت دردناکترین حس دنیاست...

چه عاطفی چه جنسی... 

مادرت واکنشش چی بود وقتی فهمید؟

هیچی چون خانم فوت شده زیاد واکنشی نشون نداد من بابام‌حتی اسمشو تتو زده رو انگشتش 

الان ذیگه همه فک میکنن اسم منو بابام زده😐😂

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
سلام ..داستان من برای خودم خیلی جالبه ..میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانم ...

تمام بدنم مور مور میشد. به لرزه افتاد 

انشالله خدا به همه ی ارزومندان بده صدقه سر اونا به عمه و دوست منم بده .  

2810