2777
2789

ن بدم از این چندش بازیا میاد ک چی تا آخر عمر سوهان روح زدن مخفی کاری وحس گناه داشتن با یه اسم 😕اسم بچه باید باعث عشق وآرامش باشه وقتی صداش میزنی ن اینکه یا د آور جریان راز آلود باشه

آره داره هم اسم بابای فوت شده شوهرمه  

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سوال چه دستاوردی داره؟ خب که چی؟🙄

اسم بچه های مردم داستان داشته باشه یا نداشته باشه چه تغییری حاصل میکنه؟ 😒

یک عدد منتظر، در انتظار دیدن خط دوم پررنگ بیبی چک که زیر دو دقیقه ببینم اش 🥲                                                                    خدایا ان شاءالله میشه من به زودی بچه ی خودمو که سالم و صالح و زیبا باشه به دنیا بیارم و به سلامتی و خوشی بغلش کنم؟ میشه بچه خودمو ببینم؟ دستاشو لمس کنم؟ بزرگش کنم خوب تربیتش کنم؟🥺🙏🏻    ان شاءالله من به زودی،یعنی همین سال ۱۴۰۳، به سلامتی و خوشی و به راحتی باردار میشم و جواب آزمایش خون بارداریم مثبت میشه و کلی خوشحال میشم و 9 ماه بارداری رو به سلامتی و خوشبختی و به راحتی می گذرونم چون من به لطف و مهربونی خدا امید دارم 💝 الهی آمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲🏻🌹🌸🌸💙💙.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین.     خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین زیاد بخواین و از یه طرف دیگه هم گفتی اگه صدام بزنین چیزی رو که بخواین بهتون میدم... حالا من امسال یه بچه سالم و صالح و باهوش، خوشگل و خوش قدم و پر روزی و با طول عمر زیاد، مهربون و صبور و سفید و یه خورده تپل میخوام ازت.بسم الله... ان شاءالله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤🎀🌹

اسم پدر شوهرم که فوت شده گذاشتیم رو پسرم😅

اسم دخترمم میخوایم از روی مادر شوهرم یا خواهر شوهرم که فوت شده بذاریم اگه دختر دار شدیم 

اسماشون قشنگه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

ما هر دومون عاشق ی اسم دختر بودیم بعد نامزدیم گفت توروخدا اون اسمیو که باهم برا دخترمون انتخلب کردیم ...

ینی چی؟

متوجه نشدم 

الان ازدواج کردین یا جدا شدین 

اون میخواست اسم بچه شو بذاره پناه یا 

اسم اونی که باهاش بهت خیانت کرد پناهه؟

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
2810