2777
2789
سلام ..داستان من برای خودم خیلی جالبه ..میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانم ...

نه عزیرم خیلی ربط داشت ،تاپیک داستان اسم بچه رو خواسته، درسته منظور یه چیز دیگه است اینجا. اما داستان شما هم زیبا بود هم داستانی پاک و پر از عشق خدا بود. 

خدا نگهدار آقا یاسین باشه. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ..داستان من برای خودم خیلی جالبه ..میدونم منظور اسی چیه و ربطی نداره حرفام ولی دلم خاست داستانم ...

چه عااالی  خدا برات حفظش کنه 

خدایاااا خودت دامن همه مادرها که چشم انتظار هدیه تو هستن سبز کن

اون. اسمی که من. گفتمو گذاشتگاهی فکر میکنم. کاش. مادر. بچش. انتخاب. کرده. بود

و‌منی که اسم پسرمو پدرش گذاشت و اون پدر الان اصلا سراغی از بچه ش نمیگیره! در صدد هستم بعد از ۱۸ سالگی اسم و فامیلیش رو عوض کنم

من برا بچهام به شوهرم گفتم اسنچم انتخاب کن بعد که که کرد اونا رو نذاشتم😂😂😂😡

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

به نظرم آقایون بیشتر تمایل دارند به این کار ولی باز حیف نمیشه گذاشت اگه میشد من میزاشتم چون همدیگه رو میشناسند 💔

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم با احترام اگ اشکالی نداره میتونی محبت کنی کلمه پسرخدا رو از امضاتون تغییر بدی مثلا پیامبر مهرب ...

عزیزم من اصلا متوجه نمیشم امضای من که مختص خود منه و باید باب میل من باشه چرا باید طبق نظر دیگران تنظیم بشه و فکر میکنم کارتون اصلا مبادی اداب نیست که انتظار داشته باشید همه اونطور که شما فکر میکنید فکر کنن و حتی توقع تغییر امضا دیگران هم داشته باشید...کاش کمی تفکر کنید

من هیچ جای سایت هیچ حرفی راجع به ادیان نمیزنم ولی حتی حق ندارم امضام طبق میل خودم باشه؟

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم. دوستان عزیزم خواهش میکنم راجع به امضام صحبت نکنید و اجازه بدید ادما هرچی رو که دوست دارن به عنوان امضا ثبت کنن حتی اگر خلاف عقیده شماست. این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

2810