2777
2789
عنوان

چشم وهم چشمی بافامیل شوهر😪

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادکلن میزنم درحدخوب فقط مشکلم اینه ارایش نمیکنم وحس میکنم این ارایش نکردنه باید بجاش لباسای خوب بپوش ...

نه اصلا لباس ربطی به ارایش نداره اما سعی کن اگه ارایش دوس نداری و باب میلت نیست حداقل ارایش نود کنی که تو چشم هم نباشه خودت هم راحت باشی 

اصلا همچین فکری نکن جانمچادرت اتو زده و خوشبو باشهمانتو زیر زانو نپوش از زیر چادر سعی کن تا زانو باش ...

سعی میکنم حواسم باشه ولی بعضی وقتا چادرم تو کمد یکم چروک میشه.پوستمم جای جوش داره  نمیتونم همش کرم بزنم  اینا رو مخمه

همچنین عطر و جوراب خیلی اهمیت دارن حالا جوراب زیاد تو چشم نیست اما عطری که میزنی خیلی مهمه و موندگار ...

با عطری که گفتی مشکل دارم 

قرار نیست چون ما یه عطریو دوست داریم بقیه هم دوست داشته باشند خیلی ها اون بو رو تحمل میکنن مهم پاکیزگیه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
باورکن منم همه این موارد رعایت میکنم عزیزم فقط ارایش نمیکنم ولی بحث این نیس بحث اینه که اونا هرروز ی ...

جان دلم مردا به لباس اهمیت نمیدن 

ب چهره ات برس 

چشاتو لبات 

وقتی خونه ای باز بگرد دلبری کن برای شوهرت

مردا از زنی ک خودشو با دلبری و آرایش ع رض ه میکنه خوششون میاد تو خونه اگ سیرش کنی 

با لباس هیچ مردی تحریک نمیشه 

مردا اصلا دقت نمیکنن ک فلان زن اینبار آبی پوشید دفعه ی قبل یا بعد قرمز

تعویض بی مورد لباس اونارو بگیر بع تخمدانت

چشم و هم چشمی خوب نیست چون آدم تو این مسیر بیفته دیگه تو هر چیزی میخواد رقابت داشته باشه با دیگران و ...

خیلی تلاش کردم برادل خودم تیپ بزنم اما همش توذهنمه ازوناعقب نیوفتم یسری هم به خودم برمیگرده که ادم برتری جویی هستم دوس دارم هم سطح یاحتی بهترازوناباشم اماحقیقتا چون ارایش ندارم شایداصلا به چشم نمیام

با عطری که گفتی مشکل دارم قرار نیست چون ما یه عطریو دوست داریم بقیه هم دوست داشته باشند خیلی ها اون ...

صد در صد ولی قرار نیست باهاش حمام کنی که یکم میزنی به مچ دست به گردن و جلوی سینه

سعی میکنم حواسم باشه ولی بعضی وقتا چادرم تو کمد یکم چروک میشه.پوستمم جای جوش داره نمیتونم همش کرم ب ...

نکته هایی ک گفتم قشنگ یادت نگه دار 

چادرشو با حوصله تا کن از آویز اویون کن بزن ب رگال یا کمد

پوستت خشک یا چرب؟؟

افرین منم حس میکنم ارایش خیلی کلاس ادمو میاره پایین

ن آرایش کلاس پایین نمیاره 

کلا پرستیژ زن ب اینه ک حواسش به چهره اش باشه

معمولا ارایش زیاد از کمبود 

وگرنه ارایش ملایم هر زنی باید داشته باشه

جان دلم مردا به لباس اهمیت نمیدن ب چهره ات برس چشاتو لبات وقتی خونه ای باز بگرد دلبری کن برای شوهرتم ...

راست میگی عزیزم همون واقعا تعویض لباسشون به چشم خانومامیادوارایششون به چشم مردا که هردو رو دارن

باورکن توفامیل خودم خیلیا پولدارن وباکلاس وباشخصیت انقدرلباس عوض نمیکنن که ایناعوض میکنن ...ودرمورد ...

چقدر یاد گذشته خودم میفتم... یعنی بعد از یه مدت ک اساسی ضربه خوردم تصمیممو گرفتم و کاملا از روش و منش  شون بدم اومد و دور شدم از سبک و سیاق زندگی شون.... و واقعا مثل یکی ک از قفس رها بشه حس آزادی داشتم‌‌.... منم شوهرم خیلی برو بیا با خانوادش راه انداخت ولی کم کم کمش کردم حتی همسرم اصلا متوجه نشد... اون تایم هایی هم ک مجبور بودم پیششون باشم خودمو سرگرم کاری دیگه میکردم تا کمتر هم کلامشون بشم... 

چشم عزیزم حتما ممنون پوستم چرپ

حتما قبل از حمام به صورت ژل آلوورا بزن بذار یه ساعتی رو صورتت باشه بعداز حمام هم گلاب اسپری کن بصورتت

هیچوقت آب گرم بصورتت نزن با آب  سرد بشورش

کرم ضد آفتاب برای موست های چرب بگیر 

2810