2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 92 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فکر میکنند یه غریبه پسرش رو ازش دزدیده البته خیلی ها حسادت و مقایسه هم می‌کنند

حسادتش که خیلی زیاده ما وقتی میریم مسافرت میگیم رفته بودیم ماموریت.دیگه از این بگیر تا بقیه چیزا.حتی خرید وسایل

چون زن ها ذات حسودی دارن  و ناخوداگاه یا خودآگاه به زنای اطرافشون حسادت میکنن تو هرچیزی..حتا اگه نخوان هم ناخواسته حتی به خواهرشون هم حسادت میکنن دیگه عروس که جای خودشو داره

معمولا هم دلیل بد بودنه مادرشوهر و خواهرشوهر همینه..انگار حسادت میکنن فک میکنن پسرشونو دزدیدی..بعد اگه شوهرت شمارو بیشتر ازونا دوس داشنه باشه که دیگه هیچیی جنگ به پا میکنن😂

اتفاقعا مادرشوهر من خیلی دوسم داره 😂 دامادشو ام دوست داره ولی بقول خودش من فرق میکنم اولین عروسشم خ ...

چطور و چرا خودشو کشت وقتی شما  یسال با هم بودین؟یعنی میومد خواستگاری شما رد میکردین؟

حسادتش که خیلی زیاده ما وقتی میریم مسافرت میگیم رفته بودیم ماموریت.دیگه از این بگیر تا بقیه چیزا.حتی ...

خوب باز جای شکرش باقیه که همسرت باهات همراهی می‌کنه  

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
بعد من به شوهرم میگم بچه دختر جیگر زا میشه بچه پسر دیگر زا میگه نه این چه حرفیه

دقیقا همینه بچه من میگف نی نی و میرف جلو بوسش کنه یهو مادرشوهر بیشعورم جیغ میزد بچه رو بگیر کتکش نزنه انگار بچه من وحشیه نکبت بخدا جلو من به پسرم میگف پای صدف اون یکی نوه دختریش رو ببوسه به قدری عصبی شدم که نگو

خیلی خوبه مامانت مهربونه و باهوش چون عروس دوس داشته باشی همیشه پسرتم داری

حرف حق.... هرچی به ما دخترا نامهربونی میکنه بازم میگیم مادره اشکال نداره 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چون فک میکنن عروس اومده سرشون رو بدزده اما داماد اومده دخترشون رو خوشبخت کنه معمولا مامانا به قدرت د ...

زدی تو خال.

اون اوایل هی میگفت میدونی چرا فلانی با بده چون من پیرامون برای دختراش خواستگاری نکردم😅حتی به همسایه و فامیل هم رحم نمیکرد

2810