2777
2789
عنوان

چرا مردم داماد دوستن از عروس خوششون نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 93 پست

بعضیا به داماد احترام میزارن و نازشو میکشن به خاطر دخترشون چون اگه به داماد سخت بگذره و راه به راه بهش توهین بشه زندگی دختره رو سیاه میکنه 

اما طفلی زنا نهایتش گریه میکنند و میافتن به افسردگی از دست خواهرشوهر و مادرشوهر ... 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقعا مادرشوهر من خیلی دوسم داره 😂 دامادشو ام دوست داره ولی بقول خودش من فرق میکنم اولین عروسشم خودشونو کشتن که منو بدن بهشون (جدا از اینکه منو شوهرم یک سال دوست بودیم مادر شوهرم خب خبر نداشت )اون خودشم منو انتخاب کرده بود از دوستان خانوادگیمون هستن راه دور 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
پدر شوهرا معمولا عروسا رو دوس دارن

آره ولی من خودم پد‌ر شوهرمو دوست ندارم 

نمیدونم چرا 🤣

همیشه توو رویاهام ی پدر شوهر خیلی عروس دوست داشتم که خیلی هوامو داشت و... اما اصلا اینطوری نشد 

کاری به مادرشوهرتون ندارم 

ولی یکی از دلایل اینکه دامادو دوس دارن بخاطر اینه که مردا کمتر خاله زنک هستن ولی زنها همه چیو به دل میگیرن.

مثلا اگه مادرشوهر تو خودش باشه،شاید داماد زیاد اهنیتی ندع ولی عروس با خودش میگه نکنه بخاطر منه، به من کم توجهی کرده،فلانو..‌‌‌‌‌‌..

البته این برای عموم صدق نمیکنه و داماد خاله زنک هم وجود داره.

چون فکر میکنند یه غریبه پسرش رو ازش دزدیده 

البته خیلی ها حسادت و مقایسه هم می‌کنند 

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
نه تنها داماد بلکه نوه ی دختری ام بیستر دوس دارنامشب دلم میخاس مادرشوهرم و نیلا دختر خواهرشوهرم رو خ ...

بعد من به شوهرم میگم بچه دختر جیگر زا میشه بچه پسر دیگر زا میگه نه این چه حرفیه

2810