2777
2789
عنوان

دخترایی که مامانشون رو دوست دارند رو درک نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1557 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی میترسم که یه روزی دختر منم بزرگ بشه و همچین حسی به من داشته باشه البته دخترمن الان ۳ سالشه 

بخوای نصیحتم کنی چی میگی؟ از نظر تو (با دید فرزند) یه ما در چیکار باید بکنه که ثابت کنه عاشق بچشه؟ چیکار کنه مادر خوبیه؟!

دوست داشتی مادرت برات چیکارا کنه؟ چجور مادری باشه؟ 

اصلا خودت بچه دار بشی چیکار میکنی واسه بچت؟!

ازدواج کن

برای ازدواج کردن باید خانواده ات اجتماعی باشند من پدرم به شدت بدبین بود نه گذاشته من جایی برم و نه اجازه داره کسی با تو خونه بذاره خط و نشون می کشه برای خواستگاری که وجود نداره 😐

قلبم درد گرفت ازتاپیکا بعد می گن احترام به پدرو مادر ازواجباته

ولی نه هر پدرو مادری همکارمنم همینه پسرش زنگ می زنه می گه شام میایم اونجا خانوم می خواد پرواز کنه ولی دخترش می گه میایم می گه نه حال ندارم ی بار بهش گفتم ازخدا بترس 

جاش اینجا بود؟

پس کجا بود؟

استارتر خودش گفته بیاین بگین داشتن یه مامان خوب چطوریه

منم جواب دادم!

شما چرا ناراحت شدی؟!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

دیدی گفتم؟

اره دیدم گفتی 

اصلا خیلی برام مهم بود 

خیلیییی بعدش رفتم دستشویی 😁😁

من یه دختر لوسم 😄 تک دختر یه خانواده 80 نفره 😌 همیشه کاری کردن که فکر کنم بهترینم 😌 پس سعی نکن به غرورم لطمه بزنی تو هرگز نمی‌تونی تربیت 19 سال خانواده پدری من رو تغییر بدی ☺️ اگر دیدی بهت جوابی ندادم در حدی نیستی که لایق جواب دادن باشی 🤞دانشجو.....😶‍🌫️
بخدا بغض میگیرتم بد جور 4 سال افسرده بودممامانای مردمو میبینم براشون هزارتا کار میکنناونوقت مادر من ...

عزیزم.جان دلم. می‌بوسمت جای دختر نداشته ام. من دختر نداشتم خدا نخواست . میدونم با این حسرت از دنیا میرم. قربون خدا برم به کیا دختر میده. عزیزم تو از مادر خوب محروم بودی منم از دختر داشتن. چاره چیه باید تسلیم خواست خدا بشیم

مگه میشه بخندی وقتی که دنیای دردی  

خیلی میترسم که یه روزی دختر منم بزرگ بشه و همچین حسی به من داشته باشه البته دخترمن الان ۳ سالشه بخوا ...

من مادرم هیچ وقت منو اونجوری بودم قبول نداشت همیشه میگفت آرزوم بود دخترم مثه دختر فلانی باشه 

مهم نبود که چه کار کنم همیشه ازم ایراد میگرفت برای کاری نکرده بودم تنبیه میشدم 

فقط دخترتون رو به عنوان به انسان ببینید و قبولش کنید همین 

من دهه هفتادیم از بچگی مامانم همش از مشکلاتش با جاریش برام میگفت و منو می ترسوند که تو هم شوهر می کن ...

اوه اگر اینجوریه و سنت بالای سی ساله چرا ازدواج نمیکنی؟اینا چیه بهت میگفته!!سره جریانه اون کارگردانه بود کی بود پدرش کشتش واییی😅یه مدت همه هی اینو چه به جدی چه به شوخی به همدیگه میگفتن... که اره پدره میکشه قانونی هم هست وای از دسته مردم...ولی جدی چرا ازدواج نمیکنی تو که بینشون زندگی خوبی نداری.. حداقل با یه آدمه خوب ازدواج کن بلکه یه خانواده تشکیل بدیو زندگی خودتو داشته باشی

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

واقعامتاسفم برای کسایی ک دنبال عزیزترین فردزندگیشون اینطورمیگن یه دوروزدوربمونین،چندروزنزارن باهاشون حتی تلفنی صحبت کنیدتاقدرعافیت بدونید

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

2810