2777
2789
عنوان

دخترایی که مامانشون رو دوست دارند رو درک نمی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 86 پست
حیف اون ۹ماه سختی ویه عمرزحمت ک یه مادربرای بچش بکشه آخرم جواب محبتاش بشه این

چقد راحت قضاوت میکنین...

مگه شما میدونین مامان این شخص چطور آدمیه؟

شاید واقعا مادر خوبی نباشه

صرفا پدر مادر بودن، دلیل تقدس نمیشه

بضیاتون از پدرمادر ها بت ساختین و فک میکنین همه پدرمادر ها مقدس هستن

کی گفته اینو؟  پدر هست ک ب دختر خودش......!

مادر هست ک بچه خودشو ول میکنه میره دنبال خیانت و دوس پسرش...   هزاران مدل پدر مادر ناجور دیدم توی کارم

چرا فک میکنین همیشه بچه ها مقصرن

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

بخدا بغض میگیرتم بد جور 4 سال افسرده بودممامانای مردمو میبینم براشون هزارتا کار میکنناونوقت مادر من ...

نمیخوام طرفشو بگیرم ولی شاید نمیتونه ابرازه احساسات کنه شاید خیالش راحته که تو ازدواج کردیو خوشبختی شاید اگر بهت محبت کنه شوهرش از خونه بیرونش کنه شاید نمیخواد دسته شوهرش آتو بده که شوهره بدونه نقطه ضعفش تویی و اجازه نده به مادرت که ببینه تو رو... متوجه منظورم میشی؟منم سال‌ها فکرای عجیب غریب میکردم ولی اشتباه میکردم ... یه چیزهایی هست که آدم چون از دیده خودش به قضیه نگاه میکنه درست متوجه نمیشه ولی وقتی بتونی خودتو بزاری جای مثلا مادرت شاید بهش حق بدی..

تمامه حرفم اینه که پیشه خودت یک درصد فقط یک درصد فکر کن که اشتباه میکنی و مادرت دوسِت داره ولی فقط ابرازش نمیکنه... اینجوری آرامشه خودت بیشتره...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس میکنم مامانت دوست داره ولی خب بلد نیست چطور باید رفتار کنه ،آگاهی نداره، یا اصلا حواسش نیست کارها ...

جالبه که بدونی که مامانم تو خونه ی خودش ته تغاری بوده و حتی خاله ام هم کلی دوستش داشته و از همه محبت میدیده نسبت به زمان خودش زندگی به روزی داشته و درس خونده و تنها جایی که زندگیش سختی کشیده حدود سه چهار ماه زندگی با جاریش بوده که بلد نبوده کار خونه انجام بده و اذیت میشده ( مادرشوهرش هم اصلا دخالتی تو زندگیش نداشته و پدرمم هیچ وقت غر نمیزنه بابت کار خونه و غذا) 

ولی با من مثه یه انتقام رفتار می کرد از همون ۱۲ ، ۱۳ سالگی مجبورم میکرد کارهای خونه انجام بدم با کلی تحقیر و توهین و تهدید به شوهر دادن و ...

نمیدونم واقعا مشکلش چی بود و جالبه که عروسش الان تقریبا ۴۰ سالشه حتی یه تخم مرغ نمی تونه درست کنه ولی اونو از من بیشتر دوست داره و از من توقع داره کارهاشو انجام بدم 

مرسی عزیزم 💔🌷

جالبه که بدونی که مامانم تو خونه ی خودش ته تغاری بوده و حتی خاله ام هم کلی دوستش داشته و از همه محبت ...

حرفهات خیلی جالبن.. حیف الان فرصت نمیکنم بیشتر باهات چت کنم ولی حرفهای جالبی داری مخصوصا اینکه مادرت فکر میکنه با شوهر دادنت تنبیه‌ت میکنه.. و تو رو از ازدواج میترسونه.. یه طورایی فکر میکنه با شوهر ندادنت داره بهت لطف میکنه این برام خیلی جالبه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
عزیزم خودت اگه میتونی برو سرکار تو اجتماع باش

متاسفانه من یه بیماری مزمن دارم که نمی تونم هر روز از خونه بیرون برم( این مریضی هم به خاطر استرس گرفتم) 

وقتی سنم کم بود کلی درس خوندم و رتبه ی عالی آوردم تو کنکور ولی پدرم اجازه نداد رشته ی خوبی تو شهر دیگه برم 

تو شهر خودمم هیچ زمینه ای برای کار نیست بیکار ترین شهر ایرانه و مردمش به شدت بدرفتار هستند چند باری بیرون کار کردم اما هم از نظر سلامتی کم آوردم و هم روانی 

تنها امیدم کار آنلاینیه که دارم تو خونه روش کار می کنم اگه مادر گرانقدرم بذاره 

حرفهات خیلی جالبن.. حیف الان فرصت نمیکنم بیشتر باهات چت کنم ولی حرفهای جالبی داری مخصوصا اینکه مادرت ...

من به خاطر حرف های مامانم از وقتی خودم رو شناختم از مردها متنفر شدم و از ازدواج هنوزم می ترسم 

همونطور که نمیفهمم داشتن یه مادر خوب چطوریه نمیفهمم چطور میشه یه دختر به خاطر ازدواج خوشحال بشه 

ازدواج برای من حس تاریک و دلهره آوری میده 

با کتاب خوندن و محتوا دیدن و دوست های مجازی یکم دیدم نسبت به مردها بهتر شده 

در این حد از مردها منزجر بودم که حتی نمی تونستم رو یه شخصیت فیلم یا سلبریتی مرد کراش بزنم در این حد اوضاعم بد بود و هنوز دارم رو خودم کار می کنم