2777
2789
دیه نتونستم تو اون لحظه اون جو رو تحمل کنم اولین تاپیک رو بخونید گلم واضح گفتم اونجا خود همسرم حرف ط ...

پدرتون بره با بزرگ‌ترش حرف بزنه، خودتون فعلآ با همسرتون در ارتباط تلفنی نباشید،، معلومه که همسرتون اپن لحظه کارش پست خودش نبوده خانواده اش هم چیزای بهش گفتن مغزش داغ کرده تو اعصبانیت حرف زده، حالا چون توش مونده نمی‌دونه چیکار کنه ، اگه فک میکنید که خانواده اش از شما خوششون نمیاد یا بزرگ‌تر خوبی ندارند، پدرتون با خودش حرف بزنه

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدرم راضی نمیشه میگه اون باید بیاد معذرت خواهی

خب حق دارن ولی اینطور بلاتکلیفی هم خوب نیست کاش باهاش حرف میزد تا  بدونه تکلیف شما چی میشه وقتی خودش گفته طلاق و الآنم خبری نمیگیره ، بهرحال شما فعلا مجبورید صبر کنید

هوایت می‌زند برسر دلم دیوانه می گردد! چه عطری در هوایت هست؟ نمیدانم...... نمیدانم
واقعا بلاتکلیفی سخته

آره بخدا درکت میکنم، منم همش گریه میکردم ب مامانم میگفتم یا اینوری یا اونوری نمیتونم بلاتکلیف بمونم مامانم همش میگفت می‌خوای اونجوری ک دلت می‌خواد بشه پس صبر کن خدا ب صبر کنندگان پاداش بزرگی میده واقعاً هم راست می‌گفت اون همه وقت صبر ارزشش رو داشت

آره بخدا درکت میکنم، منم همش گریه میکردم ب مامانم میگفتم یا اینوری یا اونوری نمیتونم بلاتکلیف بمونم ...

آدم گاهی خسته میشه من الان داره دوماه میشه حالا طلاقم باشه حداقل بهتر بلاتکلیفی حالا درسته هم ما باهم رابطمون خیلی خوب بود جوری که بقیه همش حسادت میکردن بهش

آدم گاهی خسته میشه من الان داره دوماه میشه حالا طلاقم باشه حداقل بهتر بلاتکلیفی حالا درسته هم ما باه ...

درک میکنم عزیزم، بنظر من که شوهر شما از حرفش پشیمون شده ولی نمی‌دونه چطور بیاد جلو زمان همه چیز رو حل می‌کنه انشاالله

هربحثی میشد میگفتم طلاق طلاقم بده یا بیا جداشیم جامو جدا میکردم

خودت فکر میکردی حرفات درست بود؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
اون موقع فکرمیکردم درست بوده الان نه

چطور به نتیجه رسیدی که اشتباه بوده؟

حرفات چه تاثیری تو زندگیت گذاشت؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
چطور به نتیجه رسیدی که اشتباه بوده؟حرفات چه تاثیری تو زندگیت گذاشت؟

انقد طلاق طلاق کردم باعث شد عادی بشه قبح کلمه طلاق بیوفته باعث شد زندگی مشترکمون متزلزل بشه وکلا با این کارا ورفتارام اعتماد بنفس شوهرمو کشتم 

انقد طلاق طلاق کردم باعث شد عادی بشه قبح کلمه طلاق بیوفته باعث شد زندگی مشترکمون متزلزل بشه وکلا با ...

سعی کن دوباره یه سری چیزا رو احیا کنی بازم مثلا همین اعتماد به نفس شوهرتو

2810