2777
2789
خودتم محکم نخواستیو تردید داشتی قبول کن همشو گردن بقیه ننداز

دقیقا موافقم واس همین انقدر ناراحتم و دیوانه وار شبا تا صب از فکر و خیال خوابم نمیبره و استرس دارم مشاور یه حرف میزنه خانوادا یا حرف مقصر اصلی خودمن که بی عرصه بودم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان پیشمومم که قبل تر اینکارو نکزدم چون مشاور گفت این دختر مناشب نیست ولی فکر نکرد دوست داشتن مهم ت ...

ببخشید ولی مشاور گ و ه خورد 

کلا خودت نفله ای پسر خیلی ام نفله ای 

ببخشید رک میگم 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
ببخشید ولی مشاور گ و ه خورد کلا خودت نفله ای پسر خیلی ام نفله ای ببخشید رک میگم

نفله چی من اگر نمیخواستم سه سال این همه سختی تحمل نمیکردم الان شما میگی چیکار کنم همینو بگید الانم بین رابطمون سرد شده ....نطر کلیتون چیه

اشتباهم این بود خیلی به حرف خانوادم مخصوصا ماورم گوش دادم تا رابطم تا این حد خراب شد الانم باید حالا التماس همون ادمی که دیونه وار دوستم داشت بکنم تا برگرده ...

هرکسی یه چیزی گعت و مبدونم مقصر اصلی همچی فقط خودم بودم که خریت کردم و طولش دادم الانم هرچی تقلا میکنم نمیتونم درست کنم

نفله چی من اگر نمیخواستم سه سال این همه سختی تحمل نمیکردم الان شما میگی چیکار کنم همینو بگید الانم ب ...

نظرمو تو پستای قبل گفتم 

شمام فک کنم بیدردسرترین و راحت ترین راه اینه که همین فرمونو بری جلو هعی وقت کشی کنی و منتظر بمونی تا معجزه بشه 

خداییش هر پسریو دیدم هیشکی دامادمون نمیشه طلاس طلا 

خدا بهش عمر باعزت و سربلندی عاقبت بخیری و عشق بیشتر نسبت به خواهرم بهش بده 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
اشتباهم این بود خیلی به حرف خانوادم مخصوصا ماورم گوش دادم تا رابطم تا این حد خراب شد الانم باید حالا ...

باز میگه خانوادم و مادرم 

خودت نخواستی خودتتتتتت

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
هرکسی یه چیزی گعت و مبدونم مقصر اصلی همچی فقط خودم بودم که خریت کردم و طولش دادم الانم هرچی تقلا میک ...

تاپیک بزن از خدا معجزه بخواه تا ۳ سال دیگه ام تمدید کن 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣