2777
2789

وقتی تاپیک قفل میکنی نمیذاری من جوابتو بگم هم بیتربیتی هم بچه هم سواد دینی نداری برو بابا نفرین صدجور آدمو پشت سرت به جون میخری الان واسه ماما پاپا بهونه میاری 

برو عمویی برو با یه مرد پخته عاقل مومن صحبت کن نه خوهرای نی نی سایتی 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی تاپیک قفل میکنی نمیذاری من جوابتو بگم هم بیتربیتی هم بچه هم سواد دینی نداری برو بابا نفرین صدجو ...

من که قفل نکردم چون بلد نیستم اینجاهم اومدم از تجربیاتتون استفاده کنم تا بهترین تصمیمو بگیرم اتفاقا داشتم پاسخ شمارو میدادم اگر دقت کنید عرص کردم 

من که قفل نکردم چون بلد نیستم اینجاهم اومدم از تجربیاتتون استفاده کنم تا بهترین تصمیمو بگیرم اتفاقا ...

نمیخواد تجربیات استفاده کنید اینجا مناسب کسب تجربیات نیس همون که گفتم برو سراغ یه مرد پخته اهل خدا 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
وقتی تاپیک قفل میکنی نمیذاری من جوابتو بگم هم بیتربیتی هم بچه هم سواد دینی نداری برو بابا نفرین صدجو ...

خواهرم شما بفرمایید نطرتونو بگید بنده استفاده میکنم گفتم به خاطر شرایط مادرم اینکارو نکردم و نه بچه ننه بودن

خواهرم شما بفرمایید نطرتونو بگید بنده استفاده میکنم گفتم به خاطر شرایط مادرم اینکارو نکردم و نه بچه ...

نه من نظرمو برای شخصیت هایی که ظرفیت روحی پایینی دارن نمیگم همون هم جنس خودت بهتره 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
نه من نظرمو برای شخصیت هایی که ظرفیت روحی پایینی دارن نمیگم همون هم جنس خودت بهتره

مگه منو میشناسید که انقدر عصبی هستید؟؟من تاپیک قفل نکردم داشنم جوابتونو میدادم دقت کنید متوجه میشید

مگه منو میشناسید که انقدر عصبی هستید؟؟من تاپیک قفل نکردم داشنم جوابتونو میدادم دقت کنید متوجه میشید

خب حالا هی عصبی عصبی تکرارم میکنه واسه خودش به کلماتم لحن میده 

راهنمایی کردم تراپیست تاپیک بغلی عکس میبینه تشخیص میده راهنمایی میکنه 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
تراپیست تاپیک بغلی

درجواب فرمایشتون 

گفتم من سه سال تلاش کزدم تا راضی بشن خانوادم ولی خب بهونه های مختلف میارن چون میگن کلا ازدواج نکن یا دیرتر بکن درکل رابطمم دوس دارم نمیحوام بع مشکل بخوره واس همین این موصوع مطرح کردم تا از تجربیات خاندم و اقایانی که این مدل ادواج کردن بدومم

و ترس ازدواج بدون خانواده و اتفاق های بدش 

این بچه بودنه؟