2777
2789
درجواب فرمایشتون گفتم من سه سال تلاش کزدم تا راضی بشن خانوادم ولی خب بهونه های مختلف میارن چون میگن ...

سهههه ساااااللللللللل داری خانواده راضی می کنی 

چخبره مگه رفتی به دین جدید دعوت کنی 

همین طولانی کردنش اشتباه بزرگی بود 

همون روز اول که مخالف بودن میرفتی زندگیتو میساختی اونارو هم جریح تر نمیکردی 

دختر مردمو مسخره خودت کردی سهههه سااالللللل واقعا که خیلی بچه ای 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سهههه ساااااللللللللل داری خانواده راضی می کنی چخبره مگه رفتی به دین جدید دعوت کنی همین طولانی کردنش ...

خب بعصی شرایطمونم جور نبود مثلا عقد کنیم بدش خ نه میخواد خب کجا بریم 

بدش از نفرین بدش ترسیدم مادرم نفرین کنه و یا بدا که میفهمه یه روزی

خب بعصی شرایطمونم جور نبود مثلا عقد کنیم بدش خ نه میخواد خب کجا بریم بدش از نفرین بدش ترسیدم مادرم ...

گفتم که برو به یه مرد بگو دارم از بی ازدواجی با دختر مورد انتخابم میمیرم مادرم میگه بگیریش نفرینت میکنم چون باید حرف من باشه  منم از ترس نفرین مادرم از خدا نمیترسم و به گناه کبیره مبتلا شدم 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣
الان بعد سههه ساااللللل وقت کشی چی عایدت شد ؟

دقیقا هیچی مشکلم همینه یجورایی دیونه شدم که ساعت ۳ شب تو یه سایت باید مطرح کنم گه تازه اون رابطه مثل اولم نیست و کلی حرف و حدیث دلسردی پیش ا مده

دقیقا هیچی مشکلم همینه یجورایی دیونه شدم که ساعت ۳ شب تو یه سایت باید مطرح کنم گه تازه اون رابطه مثل ...

خودتم محکم نخواستیو تردید داشتی قبول کن همشو گردن بقیه ننداز 

وضعیت پرنسس هامون 🧔‍♀️🤣